Biyografi Ara

Pelin Doğru Kimdir? Biyografi

 

Pelin Doğru
Pelin Doğru, 8 Ekim 1983 yılında doğdu.Galatasaray Üniversitesi Felsefe bölümü mezunudur. Üniversite'nin tiyatro topluluğunda oyunculuk yapan Pelin Doğrı, Fransızca ve İngilizce bilmektedir.

Bir çok reklam filminde boy gösteren Pelin Doğru; Rejoice, YKM, Arstil Mobilya, Eti Burçak, Lays, Eti Soho gibi ürünlerin reklam filmlerinde oynadı.

2012 yılında Suskunlar dizisinde Murat Yıldırım, Sarp Akkaya, Güven Murat Akpınar, Aslı Enver, Berk Hakman, Pelin Akil, Mehmet Özgür ve Tugay Mercan ile birlikte rol alan Pelin Doğru, Birsen karakterini canlandırdı.

Pelin Doğru, 12 Aralık 2014 tarihinde gösterime giren Fakat Müzeyyen Derin Bir Tutku adlı filmde Elif karakterini canlandırdı.

Maltepe Üniversiteler Arası Tiyatro Şenliği kapsamında En İyi Kadın Oyuncu Ödülü ve  Lions Tiyatro Ödülleri kapsamında Kerem Yılmazer Genç Yetenekleri Teşvik Ödülü'ne layık görüldü.

Filmografisi

2014 Fakat Müzeyyen Derin Bir Tutku - Elif
2012 Suskunlar - Birsen
2010 Lale Devri
Pelin Doğru Kimdir? Biyografi Pelin Doğru Kimdir? Biyografi Biyografistan Pelin Doğru Hayatı, Pelin Doğru Biyografi, Pelin Doğru Nereli ve Kaç Yaşında, Pelin Doğru Hakkında Bilgi Pelin Doğru , 8 Ekim 1983 yılında doğdu.Galatasaray Üniversitesi Felsefe bölümü mezunudur. Üniversite'nin tiyatro topluluğunda oyuncul... 4.5 5

Hiç yorum yok: