Biyografi Ara

Pelin Sönmez Kimdir? Biyografi

 

Pelin Sönmez Kimdir Biyografi
Pelin Sönmez, 27 Nisan 1988 yılında İstanbul'da doğdu. Kocaeli Üniversitesi Derbent Meslek Yüksek Okulu Turizm ve Seyahat İşletmeciliği Bölümü mezunudur.

Jimnastik ve dans eğitimleri alan Pelin Sönmez, çeşitli dans gruplarıyla birlikte çalıştı. Babasının gitar çalıp şarkı söylemesi, Pelin'in müziğe yönelmesinde etken oldu. 14 yaşındayken MMC adlı müzik kanalında VJ'lik yapmaya başlayarak pop müzik dünyasına adım attı. Ünlü pop şarkıcısı Mansur Ark'ın 2004 yılında çıkardığı Gazla Gitsin klibinde dans eden kızlardan biri olarak yer aldı.

2007 yılında Tek Yönü adlı bir müzik albümü yapan Pelin Sönmez, beklediği popülerliği göremediğinden dolayı oyunculuk sektörüne girmeye karar verdi.

2008-2011 yılları arasında Zeki Alasya, Cezmi Baskın, Levent Ülgen, Ateş Fatih Uçan, Onur Şan, Sefa Tantoğlu, Max Bendo, Gülay Baltacı, Aslı Altaylar ve Kayhan Yıldızoğlu ile birlikte Akasya Durağı adlı komedi dizisinde Osman Ağa'nın kızı Dilek karakterini canlandıran Pelin Sönmez, izleyici tarafından benimsendi.

2009 yılında ünlü sanatçı Murat Dalkılıç ile ilişki yaşayan Pelin Sönmez, 2012 yılında ayrıldı. 2014 yılının Mayıs ayında iş adamı Cengiz Çolak ile Amerika'nın Los Angeles şehrinde evlenen Pelin Sönmez, eski sevgilisi Murat Dalkılıç ile birlikteyken yaptırdığı Dalkılıç dövmesini sildirme konusunda anlaşmazlık yaşayınca 2016 yılında Cengiz Çolak ile boşandı.

27 Ekim 2017 tarihinde vizyona giren Yanlış Anlama adlı filmde Günel rolünü oynadı.

Pelin Sönmez, 2018 yılında Cem Çandar ile evlendi.

Filmografisi

2017 Yanlış Anlama - Günel
2012 Atlılar - Adsız Bey'in Sevgilisi
2012 Alev Alev - Ahenk
2008-2012 Akasya Durağı - Dilek
Pelin Sönmez Kimdir? Biyografi Pelin Sönmez Kimdir? Biyografi Biyografistan Pelin Sönmez Hayatı, Pelin Sönmez Biyografi, Pelin Sönmez Nereli ve Kaç Yaşında, Pelin Sönmez Hakkında Bilgi Pelin Sönmez , 27 Nisan 1988 yılında İstanbul'da doğdu. Kocaeli Üniversitesi Derbent Meslek Yüksek Okulu Turizm ve Seyahat İşletmecili... 4.5 5

Hiç yorum yok: