Biyografi Ara

Sinan Yılmaz Kimdir? Biyografi

 

Sinan Yılmaz Kimdir Biyografi
Sinan Yılmaz, 1978 yılında Trabzon’un Maçka ilçesinde doğdu. 6 yaşına kadar burada büyümüştür. Daha sonra ailesiyle birlikte Adapazarı’ na taşınmış ilk ve orta öğrenimini burada tamamlamıştır. Lise ikinci sınıftayken ailesiyle beraber Almanya’ ya göç eden Sinan Yılmaz, burada müzik eğitimi almaya başlamıştır.

Sanatçı bir aileden gelen Sinan Yılmaz ağabeyi Adnan Yılmaz'ın desteğiyle müzik eğitimi alarak kendini geliştirmiş Almanya'da kurduğu grupla eğlencelerde, düğünlerde, şenliklerde sahne almıştır.

1989 yılında Sevgi Dünyası isimli ilk kasetini çıkartarak müzik piyasasına giren Yılmaz, ardından 1995 yılında Gurur isimli ikinci kasetini, 1998 yılında Kralını tanımam adlı üçüncü kasetini çıkartmıştır.

Sinan Yılmaz 2014 yılında çıkardığı Sende Kaldı adlı albümle müzik piyasasına bomba gibi düşmüştür. Bu albümünde bulunan Kolbastı parçası Karadeniz ve Türk gençliği tarafından Kolbastı'nın yeniden keşfedilmesini sağlamış ve bu gün Trabzonspor'un maçlardan sonra oynaması ile gündemde kalmaya devam etmiştir.

Sinan Yılmaz Albümleri

2019 Metelik / Patika
2016 Hastasıyız Dede
2014 Sende Kaldı
2012 Alev Alev Gitme
2010 Akıllara Zararsın Kolbastı
1998 Kralını Tanımam
1995 Gurur
1989 Sevgi Dünyası
Sinan Yılmaz Kimdir? Biyografi Sinan Yılmaz Kimdir? Biyografi Biyografistan Sinan Yılmaz , 1978 yılında Trabzon’un Maçka ilçesinde doğdu. 6 yaşına kadar burada büyümüştür. Daha sonra ailesiyle birlikte Adapazarı’ n... 4.5 5

Hiç yorum yok: