Zeynep Anıl Tatdıran Kimdir? Biyografisi

Zeynep Anıl Tatdıran
Zeynep Anıl Tatdıran, 11 Nisan 1993 yılında İstanbul'da doğdu. Haliç Üniversitesinde okuyan Zeynep Anıl Tatdıran, Sır Kapısı, Beşinci Boyut ve Yağmur Zamanı gibi dizilerde aldığı roller ile ekran karşısına çıktı.

2006 yılında Mehmet Akif Alakurt ve Cansu Dere'nin başrolleri paylaştığı, Sıla dizisinde Dilan rolünü oynayan Zeynep Anıl Tatdıran, Doktorlar dizisinde de Ezgi karakterini canlandırdı.

2009 yılında Balkan Düğünü dizisinde rol alan Zeynep Anıl Tatdıran, 2010-2011 döneminde Küçük Kadınlar dizisinin 3. sezonunda Öykü karakteri ile katıldı.

2013-2014 döneminde Birol Güven'in Doksanlar adlı nostaljik komedi dizisinde Özlem Tuncay karakterini canlandırdı.

Zeynep Anıl Tatdıran, 6 Şubat 2015 tarihinde vizyona giren senaryosunu Özcan Deniz'in yazdığı ve yönettiği, Sevimli Tehlikeli adlı filmde Meltem rolünü oynadı.

Filmografisi

2015 Sevimli Tehlikeli - Meltem
2013 Doksanlar - Özlem
2013 Evlilik Okulu - Merve
2011 İnsan Aldandı - Gamze
2010 Küçük Kadınlar - Öykü
2009 Gecenin Kanatları - Funda
2009 Balkan Düğünü - Zeynep
2006 Doktorlar - Ezgi
2006 Sıla - Dilan
2005 Yağmur Zamanı - Çiğdem
2002 Sır Kapısı - Bengü