Biyografi Ara

Ayşecan Tatari Kimdir? Biyografisi

 

Ayşecan Tatari Kimdir Biyografi
Ayşecan Tatari, 9 Mart 1989 yılında İstanbul'da doğdu. Özel Beyoğlu İtalyan Lisesi mezunu olan Ayşecan Tatari, New York Stella Adler Studio of Acting'de oyunculuk eğitimi aldı.

Ünlü tiyatrocu Aliye Uzunatağan'ın kızı olan Ayşecan Tatari, 1992 yılında Kadir İnanr'ın oynadığı Tatar Ramazan Sürgünde adlı filmde çocuk oyuncu olarak rol aldı.

11 yaşına geldiğinde çocuk programlarında sunuculuk yapmaya başlayan Ayşecan Tatari, 2000 yılında yayınlanan Berna Laçin ve Tardu Flordun'un başrolde oynadığı Evdeki Yabancı dizisinde Aslı(Berna Laçin)'in kardeşi Nazlı rolünü oynadı.

Ayşecan Tatari, 2002-2005 yılları arasında Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Furkan Kızılay, Ferdi Akarnur, Ayşen Tekin, Süleyman Yağcı, Vatan Şaşmaz, Zeyno Günenç ve Özgür Ozan ile birlikte rol aldığı bir zamanların fenomen dizisi Çocuklar Duymasın'da oynadığı Duygu karakteri ile tanındı.

Ayşecan Tatari, 2015 yılında Yılanların Öcü dizisinde Gülmisal rolünü oynadı. 

5 Haziran 2017 tarihinde tiyatro oyuncusu Edip Tepeli ile ABD'de Türkiye'nin New York Başkosolosluğu'nda evlendi.

Filmografisi

2015 Yılanların Öcü - Gülmisal
2004 Çocuklar Ne Olacak - Duygu
2002-2005 Çocuklar Duymasın - Duygu
2000 Evdeki Yabancı - Nazlı Cankat
1992 Tatar Ramazan Sürgünde
Ayşecan Tatari Kimdir? Biyografisi Ayşecan Tatari Kimdir? Biyografisi Biyografistan Ayşecan Tatari Hayatı, Ayşecan Tatari Biyografi, Ayşecan Tatari Nereli ve Kaç Yaşında, Ayşecan Tatari Hakkında Bilgi Ayşecan Tatari , 9 Mart 1989 yılında İstanbul'da doğdu. Özel Beyoğlu İtalyan Lisesi mezunu olan Ayşecan Tatari, New York Stella Adler ... 4.5 5

Hiç yorum yok: