Caner Candarlı Kimdir? Biyografisi

Caner Candarlı Kimdir Biyografi
Caner Candarlı, 31 Ağustos 1975 yılında İzmir'de doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunu olan Caner Candarlı, Levent Kırca - Oya Başar Tiyatrosunda tiyatroya başladı.

2000 yılında Fikret Kuşkan ve Canan Mutluer'in oynadığı Artık Çok Geç adlı filmde oynadığı Recep rolü ile ekran karşısına çıkan Caner Candarlı, 2002'de Yarım Elma dizisinde Levent rolünü oynadı.

2007 yılında Sedef Avcı ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolü paylaştığı Menekşe ile Halil dizisinde Kadir karakterini canlandırdı.

Filmografisi

2015 Kara Kutu
2010 Ejder Kapanı
2009 Babam Büfe
2007 Kurtlar Vadisi Terör - Örgüt Lideri
2007 Menekşe ile Halil - Kadir
2006 Kadın Severse - Metin
2006 Ezo Gelin
2006 Rüya Gibi
2004 Hayalet - Fırat
2002 Beşik Kertmesi
2002 Yarım Elma - Levent
2001 Kimse Beni Sevmiyor
2001 Benimle Evlenir Misin?
2000 Artık Çok Geç - Recep