Gülşah Şahin Kimdir? Biyografisi

Gülşah Şahin Kimdir Biyografi
Gülşah Şahin, 6 Ekim 1982 yılında Rize'de doğdu. Kocaeli Üniversitesi ÇEKO bölümünden mezun olan Gülşah Şahin, Ekol Dramada oyunculuk ve sunuculuk eğitiminin yanı sıra Nedret Selçuker'de de sunuculuk eğitimleri aldı.

2004 yılında düzenlenen Miss Turkey Güzellik Yarışmasında 4. olduktan sonra oyunculuk yapmaya başlayan Gülşah Şahin, 2006 yılında Kehribar ve Yeşeren Düşler dizilerinde rol aldı.

2008 yılında Ahu Türkpençe, Alican Yücesoy, Emin Olcay, Metin Hara ve Lale Mansur ile birlikte Dinle Neyden adlı filmde rol alan Gülşah Şahin, Nur Sezai rolünü oynadı.

2013 yılında  yayınlanan Tozlu Yollar dizisinde Dilek rolünü oynayan Gülşah Şahin, 2015 yılında Osmanlı tarihinden uyarlama Filinta: Bin Yılın Şafağında adlı dizide Nur Sultan'ı canlandırdı.

Filmografisi

2015-2016 Filinta - Nur Sultan
2014 Hıyanet Sarmalı - Gül
2014 Düşler ve Umutlar
2013 Tozlu Yollar - Dilek
2013-2015 Küçük Kıyamet - Nalan
2012 Acayip Hikayeler
2011 İnsan Aldandı - Hilal
2011 Canan - Nalan
2011 Sırat - Zeynep
2010 Hanımeli Sokağı
2009 Aile Saadeti - Eleni
2008 Dinle Neyden - Nur Sezai
2006 Yeşeren Düşler - Elif Akbaş
2006 Kehribar