Biyografi Ara

Hayrettin Karaoğuz Kimdir? Biyografisi

 

Hayrettin Karaoğuz Kimdir Biyografi
Hayrettin Onur Karaoğuz, 1984 yılında Ankara'da doğdu. Kadir Has Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık bölümü okuyan Hayrettin Karaoğuz, okul yıllarında üniversite tiyatro topluluğu ile birçok oyunda rol aldı ve Stand - Up gösterileri düzenledi.

2009 yılında Can Sarcan ile birlikte, Kızsız Adam adlı bir kısa filmin senaryosunu yazan Hayrettin Karaoğuz, ayrıca filmde oyuncu olarak da yer aldı.

2010 yılında Tolga rolünü oynadığı, Gelecekten Bir Gün adlı filmde Rasim Öztekin, Hande Subaşı, Murat Serezli, Arda Kural, Neco ve Işın Karaca ile birlikte rol aldı.

Hayrettin Karaoğuz, 2011 yılında Star TV'de yayınlanan ve kendi adını taşıyan Hayrettin adlı programı 2 dönem boyunca hazırlayıp sundu.

2017 yılında gösterime giren Mahsun Kırmızıgül'ün yazıp, yönettiği Vezir Parmağı adlı filminde Cumali karakterini canlandırdı.

20 Ekim 2017 tarihinde vizyona giren İlk Öpücük adlı filmde Necati rolünü oynadı.
Hayrettin Karaoğuz Kimdir? Biyografisi Hayrettin Karaoğuz Kimdir? Biyografisi Biyografistan Hayrettin Karaoğuz Hayatı, Hayrettin Karaoğuz Biyografi, Hayrettin Karaoğuz Nereli ve Kaç Yaşında, Hayrettin Karaoğuz Hakkında Bilgi Hayrettin Onur Karaoğuz , 1984 yılında Ankara'da doğdu. Kadir Has Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık bölümü okuyan Hayrettin... 4.5 5

Hiç yorum yok: