Damla Ersubaşı Kimdir? Biyografisi

 

Damla Ersubaşı Kimdir Biyografi
Damla Ersubaşı, 21 Haziran 1993 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünde eğitim alan Damla Ersubaşı, ilk olarak, Meltem Cumbul ve Mehmet Ali Alabora'nın oynadığı Yılan Hikayesi adlı dizi ile ekran karşısına çıktı.

2003-2011 yılları arasında yayınlanan Sihirli Annem dizisinde Şahap Sayılgan, Nevra Serezli, Metin Serezli, Gül Onat, Ebru Karanfilci, Defne Joy Foster ve Zuhal Topal ile birlikte rol alan Dam Ersubaşı, dizide oynadığı Tuğçe karakteri ile tanındı.

Damla Ersubaşı, LC Waikiki kataloglarında fotomodellik de yaptı.

2014 yılında Sabit Kanca 2 filminde İsmail Baki Tuncer, Turabi Çamkıran, İrfan Arslanhan, Zeki Ocak ve Fırat Sobutay ile birlikte rol alan Damla Ersubaşı, Zeliş karakterini canlandırdı.

2016 yılında iş adamı Mustafa Can Keser ile evlenen Damla Ersubaşı'nın 2017 yılında Zehra adında bir kızı oldu.

Filmografisi

2014 Sabit Kanca 2 - Zeliş
2008 Her Halimle Sev Beni - Zeynep
2007 OKS Anneleri - Nazlı
2006 Selena - Büyük Nazlı
2006-2008 Doktorlar - Melis
2006 Arka Sokaklar - Gizem
2005 Aşka Sürgün - Fidan
2004 Kalp Gözü – Nazlı – Aslı
2003-2011 Sihirli Annem – Tuğçe
2002 Sır Kapısı - Selin
2002 Aslı ile Kerem
2001 Benimle Evlenirmisin - Umut
1999-2001 Yilan Hikayesi – Damla
Damla Ersubaşı Kimdir? Biyografisi 4.5 5 Kybalion Damla Ersubaşı Hayatı, Damla Ersubaşı Biyografi, Damla Ersubaşı Nereli ve Kaç Yaşında, Damla Ersubaşı Hakkında Bilgi... Damla Ersubaşı , 21 Haziran 1993 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünde eğitim a...

Hiç yorum yok: