Biyografi Ara

Gülgün Feyman Kimdir? Biyografisi

 

Gülgün Feyman
Gülgün Feyman, 31 Mayıs 1958 yılında Ankara'da doğdu. Atatürk Üniversitesi'nden mezun oldu. İlk kez Erzurum Radyo ve Televizyonu'nda göreve başlamıştır. Oradan Ankara Radyosu'na tayin olmuştur. Bir Türk Müziği programı olan Hoş Sada isimli programın sunuculuğunu üstlenmiştir. Ümit Aktan ile beraber İyi Haftalar Türkiye isimli sabah programını 4 sene sunmuştur. Daha sonra haber merkezinde görev almaya başlamıştır.

Uzun yıllar TRT'de haber spikerliği yapan Gülgûn Feyman, 1990 yılında özel televizyon kanallarının kurulmasıyla birlikte Star TV, Show TV, tekrar Star TV, BRT, Flash TV gibi önemli kanallarda da spikerlik yapmıştır. Kendisi İstanbul Kadıköy'deki Kuşdili Eğitim Merkezi'nde diksiyon dersleri vermektedir. Bir taraftan okutmanlık da yapan Feyman, Beykent Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu'nda da bir dönem ders vermiştir. Şu anda da görevine İstanbul Aydın Üniversitesi'nde devam etmektedir.

Gülgün Feyman, Kanal T'de haber spikerliği yapan Gülgûn Feyman bu görevinden ayrılmıştır. Kanal 99'da Kanal 99 Ana Haber'i sunmuştur. 2012-2013 arasında Meltem TV'de Faruk Karatay ile birlikte haberi sundu.

Gülgün Feyman, son olarak 2015 yılında Bussines Channel'e geçti.

Gülgün Feyman, 2015 yılında yapılan genel seçimlerde Vatan Partisi'nin Kocaeli 2. sıra milletvekili adayı oldu.
Gülgün Feyman Kimdir? Biyografisi Gülgün Feyman Kimdir? Biyografisi Biyografistan Gülgün Feyman Hayaı, Gülgün Feyman Biyografi, Gülgün Feyman Nereli ve Kaç Yaşında, Gülgün Feyman Hakkında Bilgi Gülgün Feyman , 31 Mayıs 1958 yılında Ankara'da doğdu. Atatürk Üniversitesi'nden mezun oldu. İlk kez Erzurum Radyo ve Televizyonu... 4.5 5

Hiç yorum yok: