Biyografi Ara

Hakan Kurtaş Kimdir? Biyografisi

 

Hakan Kurtaş
Hakan Kurtaş, 7 Eylül 1988 yılında İzmir'de doğdu. Liseyi Bursa Anadolu Lisesinde tamamladıktan sonra, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Hakan Kurtaş'ın Annesi İktisatçı Babası Çocuk Doktoru. Annesi 3 yaşındayken İktisattan vazgeçip, tekrar sınava girerek resim öğretmenliğini bitirmiştir. Kendisinden küçük 2 erkek kardeşi vardır.

Hakan Kurtaş, ortaokulda tiyatroya ilgi duymaya başladı ve lisede tiyatro oyunculuğuna başladı.

2010 yılında DOT Tiyatrosunun Punk Rock oyununda yer alan Hakan Kurtaş, atv de yayınlanan Kenan İmirzalıoğlu'nun oynadığı, Ezel dizisinin final bölümünde "Can Uçar" karakterini canlandırmıştır.

2011-2012 yılları arasında TMC yapım tarafından Kanal D hazırlanan ve daha sonra Star tv ye transfer olan ''Bir Çocuk Sevdim'' adlı dizide  "Sinan Harmangil" rolüyle asıl çıkışını yaptı.

2012 yılında başrolünü Hatice Aslan ile paylaştığı Vücut filminde başından trajik olaylar geçen "İzzet Gündoğdu" karakterini canlandırmıştır. Yine 2012 yılında DOT tiyatrosunun Murat Daltaban yönetmenliğindeki oyunu Beautiful Burnout / Süpernova da bir boksörü canlandırmıştır. Rolüne hazırlanmak için uzun süre boks eğitimi almıştır. Esme Madra yönetmenliğindeki Meşakkat ve Karısı kısa filminde oynadı.

''Meşakat ve Karısı'' adlı kısa filmindeki rolü ile, Akbank 9.Kısa Film Festivali kapsamında, 'Kurmaca Kısa Filmler' kategorisinde yarıştı.

Hakan Kurtaş, 2013 yılında Arkadaşları Ulaş Tuna Astepe ve Cem Tunçer ile birlikte Bir Aralık adlı bir müzik grubu kurmuşlardır. Hakan Kurtaş, bu müzik grubunda hem söz yazıp beste yapıyor, hemde gitar çalıp şarkı söylüyor. Şarkılarını da internet'ten yayınladılar.

Filmografisi

2016 Seddülbahir 32 Saat - Nazif
2015 Saruhan - İbrahim
2015 Analar ve Babalar - Murat Turan
2013 A.Ş.K - Kerem
2012 Bir Çocuk Sevdim - Sinan Harmangil
2012 Vücut - İzzet Gündoğdu
2011 Ezel  - Can Uçar
Hakan Kurtaş Kimdir? Biyografisi Hakan Kurtaş Kimdir? Biyografisi Biyografistan Hakan Kurtaş Hayatı, Hakan Kurtaş Biyografi, Hakan Kurtaş Nereli ve Kaç Yaşında, Hakan Kurtaş Hakkında Bilgi... Hakan Kurtaş , 7 Eylül 1988 yılında İzmir'de doğdu. Liseyi Bursa Anadolu Lisesinde tamamladıktan sonra, Mimar Sinan Üniversitesi Devl... 4.5 5

Hiç yorum yok: