Biyografi Ara

Merve Büyüksaraç Kimdir? Biyografisi

 

Merve Büyüksaraç
Merve Büyüksaraç, 13 Haziran 1988 yılında Ankara'da doğdu. TED Koleji'nden 2006 yılında mezun olduktan sonra Yeditepe Üniversitesi Endüstriyel Tasarım bölümünü okuyarak eğitimine devam etmiş ve bu bölümden de 2011 yılında mezun oldu.

Merve Büyüksaraç, Star TV tarafından düzenlenen Miss Turkey 2006 yarışmasında birinci seçilmiştir ve Türkiye'yi Miss World yarışmasında temsil etti.

2007 yılında Buzda Dans yarışmasında yarışan Merve Büyüksaraç, 2012 yılında Acun Ilıcalı'nın Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında ünlüler takımında yer aldı. Survivor Yarışmasından elenip Türkiye'ye döndüğünde hem Acun Ilıcalı hem Acun Medya ekibine karşı açıklamalarda bulunmuş ve Acun Ilıcalı ile mahkemelik oldu.
Merve Büyüksaraç Kimdir? Biyografisi Merve Büyüksaraç Kimdir? Biyografisi Biyografistan Merve Büyüksaraç Hayatı, Merve Büyüksaraç Biyografi, Merve Büyüksaraç Nereli ve Kaç Yaşında Merve Büyüksaraç , 13 Haziran 1988 yılında Ankara'da doğdu. TED Koleji'nden 2006 yılında mezun olduktan sonra Yeditepe Üniversites... 4.5 5

Hiç yorum yok: