Biyografi Ara

Baykal Kent Kimdir? Biyografisi

 

Baykal Kent
Baykal Kent, 1 Ocak 1943 yılında İstanbul'da doğdu. Sanat hayatına, tiyatro oyunculuğuyla başladı. 25 yıl boyunca Ferhan Şensoy'un Ortaoyuncular kadrosunda sahneye çıktı.

1963 yılından itibaren sinema filmlerinde figüran olarak oynamaya başlayan Baykal Kent, daha çok komedi filmlerinde komik tipleri canlandırdı.

Baykal Kent, 1999-2003 yılları arasında yayınlanan ''Ayrılsak da Beraberiz'' adlı dizide Dijital Binali karakteri ile de tanınır.

Son yıllarını Bursa'da geçiren Baykal Kent, kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü Bursa Muradiye Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde 6 Şubat 2012'de sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. 69 yaşında vefat eden sanatçı 7 Şubat 2012 tarihinde İstanbul Ortaköy Mezarlığı'nda defnedildi.

Baykal Kent, son olarak 2007 yılında OKS Anneleri dizisinde Osman rolünü oynadı.
Baykal Kent Kimdir? Biyografisi Baykal Kent Kimdir? Biyografisi Biyografistan Baykal Kent Hayatı, Baykal Kent Biyografi, Baykal Kent Nereli ve Hakkında Bilgi... Baykal Kent , 1 Ocak 1943 yılında İstanbul'da doğdu. Sanat hayatına, tiyatro oyunculuğuyla başladı. 25 yıl boyunca Ferhan Şensoy '... 4.5 5

Hiç yorum yok: