Biyografi Ara

Gizem Soysaldı Kimdir? Biyografisi

 

Gizem Soysaldı
Gizem Soysaldı, 25 Mart 1984 yılında İzmir'de doğdu. 2002 yılında Konak Anadolu Lisesi'nden, 2006 yılında da A.Ü SBF Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu.

2009 yılında Şahika Tekand Studio'da eğitim gördü. 2007 yılında Halit Ergenç ile evlenen Gizem Soysaldı, 16 ay evli kaldıktan sonra boşandı. Boşanma aşamasında hamile olan Gizem Soysaldı, bebeğini de aldırdı.

2012 yılında yönetmen Hüseyin Karabey ile Barcelona'da Türk Büyükelçiğinde evlenen Gizem Soysaldı, 20 Nisan 2015 tarihinde Taylan adında bir oğlu oldu.

Küçük yaşta tiyatro, bale, folklor ve sunuculuk ile ilgilenen Gizem Soysaldı, kariyerine dizi oyunculuğu ve yemek programı sunuculuğu ile başladı.

2012 yılında Malezya yapımı İstanbul Ben Geliyorum adlı filmde rol alan Gizem Soysaldı, 2013 yılında yayınlanan Bizim Okul dizisinde Zeki Alasya, Levent Ülgen, Cezmi Baskın, Pınar Aydın, Cem Davran, Tülin Oral ve Volkan Severcan ile rol aldı. İngilizce Hocası Lady Dilara karakterini canlandırdı.

2013 yılında Birol Güven'in Seksenler dizisinde Ceyda rolünü canlandırdı.

8. sezonda Arka Sokaklar dizisinin kadrosuna katılan Gizem Soysaldı, Bomba İmha’da komiser muaviniyken ekibe transfer olan, Muazzez Kaplan / Muzo karakterini canlandırdı.
Gizem Soysaldı Kimdir? Biyografisi Gizem Soysaldı Kimdir? Biyografisi Biyografistan Gizem Soysaldı Hayatı, Gizem Soysaldı Biyografi, Gizem Soysaldı Nereli ve Kaç Yaşında Gizem Soysaldı, 25 Mart 1984 yılında İzmir'de doğdu. 2002 yılında Konak Anadolu Lisesi'nden, 2006 yılında da A.Ü SBF Uluslararas... 4.5 5

Hiç yorum yok: