Biyografi Ara

Hasan Yalnızoğlu Kimdir? Biyografisi

 

Hasan Yalnızoğlu
Hasan Yalnızoğlu, 20 Ekim 1974 yılında İstanbul'un Üsküdar ilçesinde doğdu. Aslen Rizelidir. İlkokulu Üsküdar'da okuyan Yalnızoğlu, 6 yaşında jimnastikle başlayıp aynı zamanda çok sevdiği futbolla da ilgilendi. Daha sonraki zamanlar ise yüzme sporunda başarılar kazandı. Ailesinin semt değişikliği yapması ve tesis yetersizliğinden dolayı çok sevdiği jimnastik ve yüzme sporundan uzak kaldı. Orta öğrenimini Pendik'te tamamladı.

Hasan Yalnızoğlu, en yakın spor salonu Kung Fu branşında olduğu için çalışmalara burada devam etti. Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu ve Marmara Üniversitesi Yöneticilik mezunu. Spor kariyerinde birçok başarısı olan Yalnızoğlu, daha sonradan dans ve oyunculuk alanında da önemli başarılar elde etmiştir.

Sultans of the Dance ve Anadolu Ateşi dans gruplarında baş dansçı olarak görev alan Hasan Yalnızoğlu, 2007 yılında kendi gibi dansçı olan Tatiana Ruichiana ile evlendi.

Hasan Yalnızoğlu, Show TV'de yayınlanan Acun Ilıcalı'nın Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında Nihat Altınkaya'nın ardından 2. oldu.

2002 yılında dizi olarak yayınlanan Karaoğlan'da Camoka'yı canlandıran Hasan Yalnızoğlu, 2013 yılında gösterime giren Kudret Sabancı'nın yönettiği Karaoğlan filminde de Camoka karakterini canlandırdı.

Filmografisi

2002 Karaoğlan - Camoka
2005 Sen Ne Dilersen - Melek
2006 Keloğlan Karaprens'e Karşı - Dev
2007 Tılsım Adası - Hunhar
2007 Dede Korkut Hikayeleri - Tekür
2007 Korkusuzlar - Paşa
2007 Son Osmanlı Yandım Ali - Kara Necati
2009 Kahve Bahane
2010 İncir Reçeli
2010 Mahpeyker Kösem Sultan - Kuşçu Mehmet
2012 Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam - Yusuf
2013 Karaoğlan - Camoka
Hasan Yalnızoğlu Kimdir? Biyografisi Hasan Yalnızoğlu Kimdir? Biyografisi Biyografistan Hasan Yalnızoğlu Hayatı, Hasan Yalnızoğlu Biyografi, Hasan Yalnızoğlu Nereli ve Kaç Yaşında Hasan Yalnızoğlu , 20 Ekim 1974 yılında İstanbul'un Üsküdar ilçesinde doğdu. Aslen Rizelidir. İlkokulu Üsküdar'da okuyan Yalnızoğl... 4.5 5

Hiç yorum yok: