Biyografi Ara

Irmak Atuk Kimdir? Biyografisi

 

Irmak Atuk
Irmak Atuk, 24 Kasım 1985 yılında İzmir'de doğdu. 2002'de Best Model of Turkey yarışmasında 1. olduktan sonra aynı yıl katıldığı, Best Model of the World yarışmasında ise 2. olan Irmak Atuk, modellik kariyerine devam ederken, aynı zamanda oyuculuğa da başladı.

İlk olarak 2003 yılında Gurbet Kadını adlı dizide rol alan Irmak Atuk, aynı yıl Kabataş Erkek Lisesi'nde çekilen ve Emre Altuğ'un oynadığı ''Lise Defteri'' adlı dizide Zeynep karakterini canlandırdı. ''Ölümüne Sevdalar'' adlı dizide ise Nesrin rolünü oynadı.

Bir dönem Çarkıfelek adlı yarışma programında hosteslik yapan Irmak Atuk'un Mehmet Ali Erbil ile ilişkisi olduğu söylentileri çıkmıştı.

Irmak Atuk, 2013 yılında Acun Ilıcalı'nın Panama'da düzenlediği, Surrivor Ünlüler ve Gönüllüler adlı yarışma programında yer aldı.

Filmografisi

2006 Doktorlar - Konuk Oyuncu
2005 Ölümüne Sevdalar - Nesrin
2003 Lise Defteri - Zeynep
2003 Gurbet Kadını
Irmak Atuk Kimdir? Biyografisi Irmak Atuk Kimdir? Biyografisi Biyografistan Irmak Atuk Hayatı, Irmak Atuk Biyografi, Irmak Atuk Nereli ve Kaç Yaşında, Irmak Atuk Hakkında Bilgi... Irmak Atuk , 24 Kasım 1985 yılında İzmir'de doğdu. 2002'de Best Model of Turkey yarışmasında 1. olduktan sonra aynı yıl katıldığı,... 4.5 5

Hiç yorum yok: