Şenay Akay Kimdir? Biyografisi

 

Şenay Akay
Şenay Akay, 16 Ağustos 1980 yılında Antalya'da doğdu. Türk sanat müziği sanatçısı Müşerref Akay'ın da yeğeni olan Şenay Akay, Akdeniz Üniversitesi'nden mezun oldu.

Modelliğe 14 yaşındayken başlayan Şenay Akay, uzun süre gündemden düşmeyen isimlerden oldu. 2012 yılında 17 yıllık modellik hayatını anlatacağı bir kitap yazacağını açıkladı.

Sıcak Saatler, Yüzleşme, Avrupa Yakası gibi dizilerde rol alan Şenay Akay, Gani Şavata'nın Kara Güneş'' adlı filminde Zeynep karakterini canlandırdı.

Şenay Akay, 1,5 yıl evli kaldığı Buğra Özçetin'den kendisini aldatması nedeniyle 2006 yılında boşandı.

2010 yılında Pak Panter filminde Nadya rolünü oynadı.

Filmografisi

2016 Makas
2010 Pak Panter - Nadya
2010 Kızım Nerede?
2007 Kara Güneş - Zeynep
2004 Avrupa Yakası
2002 Bulutbey
1999 Yüzleşme
1998 Sıcak Saatler - Ester
Şenay Akay Kimdir? Biyografisi 4.5 5 Kybalion Şenay Akay Hayatı, Şenay Akay Biyografi, Şenay Akay Kaç Yaşında, Şenay Akay Nereli Şenay Akay , 16 Ağustos 1980 yılında Antalya'da doğdu. Türk sanat müziği sanatçısı  Müşerref Akay 'ın da yeğeni olan Şenay Akay, A...

Hiç yorum yok: