Serhat Özcan Kimdir? Biyografisi

 

Serhat Özcan
Serhat Özcan (Serhat Süha Özcan), 8 Ağustos 1961 yılında Sinop'un Durağan ilçesinde doğdu. İstanbul Belediye Konservatuarı'nda eğitim alan sanatçı ilk olarak 1986 yılında Davacı filmi ile sinemaya başladı.

Daha sonraki yıllarda Seslendirme sanatçılığı da yapan Serhat Özcan birçok tv dizisi ve sinema filminde rol aldı. Bir Demet Tiyatro'da Tirbişon rolü ile de tanınır. Ayrıca kendisi gibi oyuncu olan Reha Özcan'ın da abisidir.

Serhat Özcan, 2013 yılında Meryem filminde ve Sana Bir Sır Vereceğim dizilerinde aldı . Yine aynı yıl Şafak Sezer, Aydemir Akbaş ve Hande Ataizi'nin de rol alacağı Altındağlı dizisinde rol aldı.

Filmografisi

2016 Kurtlar Vadisi Pusu
2015 Kalbim Ege'de Kaldı
2014 Ulan İstanbul - Talip
2014 Karadayı
2013 Altındağlı - Bamya Erdal
2013 Sana Bir Sır Vereceğim - Kemal
2013 Meryem - Alman Mahmut
2012 Suskunlar - Cengiz
2012 2 Yaka Bir İsmail - Şair Niyazi
2011 Tövbeler Tövbesi - Gültekin Kama
2010 Öyle Bir Geçer Zaman ki - Tuğrul
2010 Çakıl Taşları - Melih
2010 Yahşi Cazibe - Medeni
2009 Zoraki Başkan - Ragıp
2009 Kanal-İ-zasyon - Atilla Abi
2008 Dedektif Biraderler - Atilla Birgen
2008 Benim Annem Bir Melek - Tankut
2007 Gönül Salıncağı
2006 Bir Demet Tiyatro - Tribüşon Berkant
2005 Pamuk Prenses 2 - Mümtaz
2004 Cennet Mahallesi - Selim Erdağı
2003 Sevdim Seni Bir Kere
2003 Lise Defteri - Sefa
2002 Pembe Patikler - Nasip
2000 Vizontele - Engin
2000 Güneş Yanıkları - Akif
1995 Bir Demet Tiyatro - Tirbuşon/Berkant/Midyat
1994 Kaygısızlar - Seslendirme
1993 Süper Baba - Zabıta Vahdettin
1986 Müfreze -  Seslendirme
1986 Davacı
Serhat Özcan Kimdir? Biyografisi 4.5 5 Kybalion Serhat Özcan Hayatı, Serhat Özcan Biyografi, Serhat Özcan Nereli, Serhat Özcan Kaç Yaşında Serhat Özcan  (Serhat Süha Özcan), 8 Ağustos 1961 yılında Sinop'un Durağan ilçesinde doğdu. İstanbul Belediye Konservatuarı'nda eğ...

Hiç yorum yok: