Biyografi Ara

Sibel Meriç Kimdir? Biyografisi

 

Sibel Meriç, 27 Mayıs 1984 yılında Ankara'da doğdu. Çocuk yaşlarda bale ve modern dans eğitimi alan Sibel Meriç, 4 yıl kadar modellik yaptıktan sonra özellikle eğlence programlarında güzelliği ve fiziğiyle dikkat çekerek, sosyal medyada da adından çok defa söz ettirmiştir.

Ayrıca şarkı ve oyunculuk deneyimide olan Sibel Meriç'in ''Garanti'' isimli bir singel'ı vardır. 2000 yılında ise Evlilik yıldönümü isimli bir filmde oyunculuk yaptı.

Okan Bayülgen'in Disko Kralı adlı programına katılan Sibel Meriç, burada söylediği, ''Türk erkeklerinin %80'i hayvan, onları evcilleştirmek gerekiyor'' cümleleri büyük tepki almış fakat bir o kadar tanınmasında rol oynamıştır. Ayrıca twitter'da paylaştığı ''San derslerine emel hocam ile devam'' tweeti ile Emel Sayın'da şan dersi de aldığını belirtmiştir.
Sibel Meriç Kimdir? Biyografisi Sibel Meriç Kimdir? Biyografisi Biyografistan Sibel Meriç Hayatı, Sibel Meriç Biyografi, Sibel Meriç Nereli, Sibel Meriç Kaç Yaşında Sibel Meriç , 27 Mayıs 1984 yılında Ankara'da doğdu. Çocuk yaşlarda bale ve modern dans eğitimi alan Sibel Meriç, 4 yıl kadar modellik... 4.5 5

Hiç yorum yok: