Biyografi Ara

Afra Saraçoğlu Kimdir? Biyografi

 

Afra Saraçoğlu Kimdir Biyografi
Afra Saraçoğlu, 2 Aralık 1997 yılında doğdu. Ünlü model Adriana Lima'ya olan benzerliği ile dikkat çeken Afra Saraçoğlu, Anadolu Üniversitesine eğitimine devam ediyor.

2016 yılında Özcan Deniz'in senaryosunu yazıp, yönettiği ve Nurgül Yeşilçay ile birlikte başrolü paylaştığı filmde Çiçek rolü ile izleyici karşısına çıktı.

20 Ocak 2017 tarihinde vizyona giren Yağız Alp Akayadın'ın Kötü Çocuk adlı filminde Tolga Sarıtaş ile birlikte ilk başrol'ünü oynayan genç ve güzel oyuncu hızlı yükselişi ile dikkat çekiyor.

2017 yılında yayınlanmaya başlayan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Nazan Kesal, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, Mahir Günşiray, Gülşen Tuncer, Hazal Türesan, Tolga Güleç, Türkan Kılıç ve Alp Navruz ile birlikte rol alan Afra Saraçoğlu, Ece Çamkıran karakterini canlandırdı.

4 Mart 2020 tarihinde yayına başlayan Öğretmen dizisinde Gizem karakterini canlandıran Afra Saraçoğlu, dizide İlker Kaleli, Ceren Moray, Serhat Kılıç, Serkan Keskin ve Şerif Erol ile rol alıyor.

Filmografisi

2020 Öğretmen - Gizem
2019 Kardeş Çocukları - Hayat
2018 İyi Oyun - Ada
2018 Aşk Bu Mu? - Gülüm
2017-2018 Fazilet Hanım ve Kızları - Ece Çamkıran
2017 Kötü Çocuk - Kayla
2016 İkinci Şans - Çiçek
Afra Saraçoğlu Kimdir? Biyografi Afra Saraçoğlu Kimdir? Biyografi Biyografistan Afra Saraçoğlu Hayatı, Afra Saraçoğlu Biyografi, Afra Saraçoğlu Nereli ve Kaç Yaşında, Afra Saraçoğlu Hakkında Bilgi Afra Saraçoğlu , 2 Aralık 1997 yılında doğdu. Ünlü model Adriana Lima'ya olan benzerliği ile dikkat çeken Afra Saraçoğlu, Anadolu Üniv... 4.5 5

Hiç yorum yok: