Biyografi Ara

Alp Navruz Kimdir? Biyografi

 

Alp Navruz Kimdir Biyografi
Alp Navruz, 2 Şubat 1992 yılında İstanbul'da doğdu. Yıldız Teknik Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olan Alp Navruz, modellik ile başladığı kariyerine oyunculuk eğitimleri de alarak bu alanda kariyer yapmayı hedefledi. Cihan Ünal ve Altan Erkekli gibi bu alanda önemli isimlerden dersler aldı.

Ayrıca şiir yazmak, yüzmek ve okçuluk gibi ilgi alanları da bulunmaktadır.

2015 yılında Özgür Yelence'nin yazıp, yönettiği ve Yekta rolünü oynadığı, Ceberrut korku filminde Tolga Demircan, Merve Akaydın ve Ayşegül Kaygusuz ile rol alan Alp Navruz, Mert rolü ile sinemaya adım attı.

2016 yılında yayınlanan Arkadaşlar İyidir dizisinde Berke karakterini canlandıran Alp Navruz, 2017 yılında yayınlanmaya başlayan Fazilet Hanım ve Kızları adlı dizide Nazan Kesal, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, Mahir Günşiray, Gülşen Tuncer, Tolga Güleç, Türkan Kılıç ve Hazal Türesan ile birlikte rol alıyor. Dizide Sinan Egemen karakterini canlandırdı.

Filmografisi

2020 Zümrüdüanka
2018 Elimi Bırakma - Cenk Çelen
2017 Fazilet Hanım ve Kızları - Sinan
2016 Aşk Laftan Anlamaz - Cenk
2016 Arkadaşlar İyidir - Berke
2015 Ceberrut - Mert
Alp Navruz Kimdir? Biyografi Alp Navruz Kimdir? Biyografi Biyografistan Alp Navruz Hayatı, Alp Navruz Biyografi, Alp Navruz Nereli ve Kaç Yaşında, Alp Navruz Hakkında Bilgi Alp Navruz , 2 Şubat 1992 yılında İstanbul'da doğdu. Yıldız Teknik Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olan Alp Navru... 4.5 5

Hiç yorum yok: