Biyografi Ara

Almila Ada Kimdir? Biyografi

 

Almila Ada Kimdir Biyografi
Almila Ada Bayazıtoğlu, 4 Nisan 1994 yılında İstanbul'da doğdu. Annesi, moda tasarımcısı ve öğretmen, babası ise gazetecidir. Anne'sinin işinden dolayı bir süre Rusya'da da yaşayan Almila Ada, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale bölümünü bitirdikten sonra Londra'ya giderek, Tring Park School of Performing Arts, Royal Academy of Dance da eğitimini sürdürdü.

2015 yılında The Avengers: Age of Ultron / Yenilmezler 2 filminde Kara Dul (Scarlet Johansson)'un gençliğini oynamak için seçmelere katılan Almila Ada, seçmeleri kazanarak ilk oyunculuk deneyimini ünlü bir filmde ve birçok dünyaca ünlü oyuncu ile kazanmış oldu.

Almila Ada, Hollister, BBC İngiltere, Litvanya'da IQ dergisi, Vogue dergisi ve Instyle dergisi için modellik yaptı.

Balerinlik kariyerini yaşadığı bir takım sağlık sorunlarından dolayı bırakmak zorunda kalan Almila Ada, Türkiye'ye gelerek burada da tedavi gördü. Sonrasında ise Türkiye'de İcon Talent Ajans'a bağlı olarak oyunculuk yapmaya başladı.

2015 yılında Kaderimin Yazıldığı gün dizisinde Nehir karakterini canlandıran Almila Ada, 2016 yılında Kırgın Çiçekler dizisine 52. bölümde Lalin karakteri ile dahil olarak 10 bölüm oynadı.

2018 yılında Melike Candan'ın gençliğini canladırdığı Bir Deli Rüzgar adlı dizide Hatice Aslan, Berk Cankat ve Pınar Deniz ile birlikte rol aldı.

2019 yılında Gül Gürsoy'un eserinden uyarlanan Kenan ve Zülüf aşkını konu alan Güvercin adlı dizide Mehmet Ali Nuroğlu ile başrolü paylaşan Almila Ada, Zülüf karakterini canlandırıyor.

Filmografisi

2019 Güvercin - Zülüf Kavvi
2018 Kırık Ayna - Melike'nin Gençliği
2018 Bir Deli Rüzgar - Melike Candan Gençliği
2017 Cennet'in Gözyaşları - Cennet Yılmaz
2017 Adı Efsane - Melis Aksoy
2016-2017 Kırgın Çiçekler - Lalin
2015 Kaderimin Yazıldığı Gün - Nehir
Almila Ada Kimdir? Biyografi Almila Ada Kimdir? Biyografi Biyografistan Almila Ada Kimdir, Almila Ada Biyografi, Almila Ada Nereli ve Kaç Yaşında, Almila Ada Hakkında Bilgi Almila Ada Bayazıtoğlu , 4 Nisan 1994 yılında İstanbul'da doğdu. Annesi, moda tasarımcısı ve öğretmen, babası ise gazetecidir. Anne... 4.5 5

Hiç yorum yok: