Biyografi Ara

Burak Gacemer Kimdir? Biyografi

 

Burak Gacemer Kimdir Biyografi
Burak Gacemer, 1981 yılında İzmir’de doğdu. Aslen Selanik göçmenidir. İlkokul yıllarında başladığı basketbol oyunculuğunda kısa sürede iyi bir kariyer yapan Burak Gacemer, 15 yıl boyunca Pınar Karşıyaka takımında oynadı ve birçok kez milli takım forması giydi.

2007 yılında sonra basketbolu bırakarak mankenlik yapmaya başlayan Burak Gacemer, 2008 yılında Fashion Tv'de En İyi Erkek Manken ödülünü aldı.

2006 yılında Brezilya’dan İzmir'e bir reklam kampanyası için modellik yapmaya gelen Larissa Gacemer ile tanışan Burak Gacemer, kampanya bittikten sonra Larissa, Brezilyaya dönse de İnternet ortamında uzun yıllar iletişim kurmaya devam ettiler. Sonrasında ise Larissa Gacemer, İstanbul'a gelme kararı almasıyla 2011 yılının Mayıs ayında evlendiler.

Demet Akalın ve Hadise'nin ''Düm Tek Tek'' adlı şarkısının klibinde de oynadı.

2015 yılının Mayıs ayında Atv de yayınlanan Şoray Uzun'un sunduğu Döndür Şansını adlı yarışma programına eşi ile birlikte katıldılar. Yavuz Seçkin, Zeynep Mansur, Özlem Yıldız, Bülent Serttaş, Açelya Kartal ve Ümit Karan ile yarıştılar.

16 Eylül 2016 tarihinde vizyona giren Yavuz Seçkin'in Yıldızlarda Kayar adlı filminde eşi Larissa Gacemer ile birlikte rol aldı.

Filmografisi

2016 Yıldızlar da Kayar
Burak Gacemer Kimdir? Biyografi Burak Gacemer Kimdir? Biyografi Biyografistan Burak Gacemer Hayatı, Burak Gacemer Biyografi, Burak Gacemer Nereli ve Kaç Yaşında, Burak Gacemer Hakkında Bilgi Burak Gacemer , 1981 yılında İzmir’de doğdu. Aslen Selanik göçmenidir. İlkokul yıllarında başladığı basketbol oyunculuğunda kısa sürede iy... 4.5 5

Hiç yorum yok: