Biyografi Ara

Burcu Kıratlı Kimdir? Biyografi

 

Burcu Kıratlı Kimdir Biyografi
Burcu Kıratlı, 23 Temmuz 1989 yılında İstanbul'da doğdu. Anne ve babası küçük yaştayken boşandı. 6 yaşındayken annesi Gül Hanım sonraki dönemde gazeteci Kenan Erçetingöz ile evlendi.

İlkokulu Ata Kolejinde, ortaokulu BJK Kolejinde okuyan Burcu Kıralı, liseyi Bebek Yeni Yıldız Kolejinde okudu. Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarım bölümüne girerek buradan mezun olduktan sonra oyunculuk kariyeri hedefleyerek, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimleri aldı.

2010 yılında Elde Var Hayat dizisinde Yağmur karakteri ile ilk kez ekran karşısına çıkan Burcu Kıratlı, 2013 yılında Biray Dalkıran'ın yazıp, yönettiği Peri Masalı adlı filmde başrolde Peri rolünü oynadı. Filmde oynadığı rol gereği saçlarını kazıtan Burcu Kıratlı, Evos Angels Dijital Medya'nın Enleri kapsamında En iyi çıkış yapan kadın oyuncu ödülünü aldı.

2013 yılının Ocak ayında Ahmet Kural ile nişanlanan Burcu Kıratlı, birkaç ay sonra ayrıldı.

Diriliş : Ertuğrul dizisinde Tuğtekin Bey'in eşi, Gökçe Hatun'u canlandırdı.

2016-2018 yılları arasında Atv'de yayınlanan Aşk ve Mavi dizisinde Emrah ile başrolü paylaşan Burcu Kıratlı, Mavi karakterini canlandırdı. Dizide; Keremcem, Kenan Bal, Işıl Yücesoy, Cüneyt Mete, Ayşegül Ünsal, Birgül Ulusoy, Alayça Öztürk, Seda Akman, İpek Tuzcuoğlu ve Ali Düşenkalkar ile birlikte rol aldı.

24 Aralık 2018 tarihinde Sinan Akçıl ile Amsterdam'da evlenen Burcu Kıratlı, 2019 yılının Eylül ayında boşandı. Ancak boşandıktan bir hafta sonra Paris'e Aşıklar Tepesi'ne gittiler. Burada Sinan Akçıl'ın yaptığı evlenme teklifini Burcu Kıratlı kabul etti.

Filmografisi

2016-2018 Aşk ve Mavi - Mavi Göreçki
2015 Bizim Hikaye - Elif
2014-2015 Diriliş: Ertuğrul - Gökçe Hatun
2013 Su ve Ateş - Helin
2013 Peri Masalı - Peri
2010-2011 - Elde Var Hayat - Yağmur
Burcu Kıratlı Kimdir? Biyografi Burcu Kıratlı Kimdir? Biyografi Biyografistan Burcu Kıratlı Hayhatı, Burcu Kıratlı Biyografi, Burcu Kıratlı Nereli ve Kaç Yaşında, Burcu Kıratlı Hakkında Bilgi Burcu Kıratlı , 23 Temmuz 1989 yılında İstanbul'da doğdu. Anne ve babası küçük yaştayken boşandı. 6 yaşındayken annesi Gül Hanım sonra... 4.5 5

Hiç yorum yok: