Biyografi Ara

Cihangir Ceyhan Kimdir? Biyografi

 

Cihangir Ceyhan Kimdir Biyografi
Cihangir Ceyhan, 18 Ekim 1989 yılında Adana'da doğdu. Babası Elazığlı, Annesi Diyarbakırlıdır. Lise'den sonra İstanbul'a gelerek, 2 buçuk yıl oyunculuk eğitimleri alan Cihangir Ceylan sonrasında Adana'ya döndü. Oyunculuk kariyerinden önce düğün fotoğrafçılığı ve garsonluk gibi işlerde çalıştı.

2015 yılında Yusuf adlı sinema filminde oynadığı Serdar karakteri ile sinemaya adım attı. Sonrasında İnternet dizisi olarak yayınlanmaya başlayan Sıfır Bir adlı dizide Cio Baba karakteri ile izleyici tarafından sevilen Cihangir Ceylan kariyerinde büyük büyük bir çıkış yakaladı.

2019 yılında Çukur adlı diziye Azer Kurtuluş karakteri ile katılan Cihangir Ceylan kısa sürede dizinin popüler karakterlerinden biri olmayı başardı. Dizide; Aras Bulut İynemliErcan KesalPerihan SavaşNur SürerDilan Çiçek DenizErkan Kolçak KöstendilRıza KocaoğluÖner ErkanCihangir CeyhanKubilay AkaDamla Sönmez, Ece Yaşar, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Necip Memiliİrem AltuğBoncuk YılmazKadir Çermik, Mustafa Kırantepe, Hare SürelBarış Arduç, Aytaç Uşun'un gibi birçok isim rol aldı. 2020 yılında diziden ayrıldı.

2020 yılında Alev Alev adlı dizide Ömer Ataycı rolünü canlandırırken; Demet EvgarHazar ErgüçlüDilan Çiçek Deniz, Berkay Ateş, Zuhal Olcay ile birlikte rol aldı.

2021 yılında Kanal D'de yayınlanmaya başlayan Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan,  Camdaki Kız adlı dizide Hayri Ersoy karakterini canlandırdı.

Filmografisi

2021 Camdaki Kız - Hayri Ersoy
2020-2021 Alev Alev - Ömer Ataycı
2019-2020 Çukur - Azer Kurtuluş
2016-2018 - Sıfır Bir - Cio
2015 Yusuf - Serdar
Cihangir Ceyhan Kimdir? Biyografi Cihangir Ceyhan Kimdir? Biyografi Biyografistan Cihangir Ceyhan Hayatı, Cihangir Ceyhan Biyografi, Cihangir Ceyhan Nereli ve Kaç Yaşında, Cihangir Ceyhan Hakkında Bilgi Cihangir Ceyhan , 18 Ekim 1989 yılında Adana'da doğdu. Babası Elazığlı, Annesi Diyarbakırlıdır. Lise'den sonra İstanbul'a gele... 4.5 5

1 yorum:

Unknown dedi ki...

2.5 yıl nerede oyunculuk eğitimi aldı?
Oyuncu olmak çok farklı karakterleri
yaratmayı gerektirir. O yüzden aldığı
eğitim asla yeterli değil. Daha coook
eğitim alması gerekiyor.
Çok şanslı bir insan.
Birlikte oynadığı tiyatro sanatçılarımız var, uzun yıllar okuyup,eğitim alıp ogrenciliklerinde bile uygulamalı eğitimler alıyorlar. Gerçekten çok şanslı biri.