Biyografi Ara

Gamze Karaduman Kimdir? Biyografisi

 

Gamze Karaduman Kimdir Biyograf,
Gamze Karaduman, 16 Temmuz 1987 yılında Giresun'un Bulancak ilçesinde doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun oldu.

2007 yılından bu yana birçok yapımda rol alan Gamze Karaduman, Tubataçan ajans'a bağlı olarak çalışmaktadır. İlk olarak Avrupa Yakası ve Bıçak Sırtı gibi dizilerde bazı rollerde oynadı.

2013-2015 yılları arasında Start Tv'de yayınlanan Aramızda Kalsın dizisinde canlandırdığı Arife Celepoğlu karakteri ile ile tanındı.

2017 yılında Murat Yıldırım Özge Gürel, Sadi Celil Cengiz, Hayrettin Karaoğuz ve Cezmi Baskın ile birlikte İlk Öpücük adlı romantik komedi filminde rol alan Gamze Karaduman, Meliha rolünü oynadı.

Gamze Karaduman, 6 Mart 2020 tarihinde vizyona giren Amacı Olmayan Grup adlı komedi filminde Sarp Bozkurt, Ali Barkın, Çağla Irmak, Hakan Bilgin, Hülya Gülşen Irmak, Derya Şensoy ve Hande Katipoğlu ile rol aldı.

Filmografisi

2020 Amacı Olmayan Grup
2020 Hizmetçiler - Demet Atahanlı
2020 Bayi Toplantısı
2017 İlk Öpücük - Meliha
2017 Yıldızlar Şahidim - Asuman
2017 Yalaza - Aysu Aktürk
2016 Çok Uzak Fazla Yakın - Şenay
2013 Aramızda Kalsın - Arife Celepoğlu
2012 Merhaba Hayat
2009 Güldünya
2007 Bıçak Sırtı
2007 Avrupa Yakası

Hiç yorum yok: