Biyografi Ara

Hare Sürel Kimdir? Biyografisi

 

Hare Sürel Kimdir Biyografi
Hare Sürel, 5 Mart 1983 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Bafralı'dır. Ortaokul ve Lise yıllarında tiyatroya başlayan Hare Sürel, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi'nde Sinema ve Televizyon alanında yüksek lisans yaptı.

2005 yılında Ödünç Hayat adlı dizide Maria rolünü canlandıran Hare Sürel, 2006 yılında Kız Babası dizisinde Ayşe Maria'yı oynadı. 2009 yılında ise Elveda Rumeli dizisine 3. sezonda Emine karakteri ile dahil oldu.

2013-2014 yılları arasında The O.C adlı yabancı diziden uyarlanan Medcezir dizisinde Leyla karakterini canlandırdı.

6 Mart 2015 tarihinde gösterime giren Bir Varmış Bir Yokmuş adlı sinema filminde Sibel rolünü oynadı Fimde; Mert Fırat, Melisa Sözen, Mustafa Uzunyılmaz, Derya Durmaz ile birlikte rol aldı.

Hare Sürel, 2015 yılında Poyraz Karayel dizisinde Meltem Karayel rolünü oynadı. İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar ile birlikte rol aldı.

2018 yılında Çukur adlı dizinin kadrosuna Cumali Koçovalı'nın karısı, Damla Koçovalı karakteri ile katıldı.. Dizide; Aras Bulut İynemli, Ercan Kesal, Perihan Savaş, Nur Sürer, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Cihangir Ceyhan, Kubilay Aka, Damla Sönmez, Ece Yaşar, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Burak Dakak, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Kadir Çermik, Mustafa Kırantepe, Necip Memili, Barış Arduç, Aytaç Uşun'un rol alıyor.

Filmografisi

2018 Çukur - Damla Koçovalı
2018 Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok - Leyla
2017 Vatanım Sensin - Latife Hanım
2015 Bir Varmış Bir Yokmuş - Sibel
2015-2016 Poyraz Karayel - Meltem Karayel
2015 Beş Kardeş - Yeşim Yahşi
2014 Pek Yakında - Tuna Kaplan
2014 Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku - Pınar
2013-2014 Medcezir - Leyla Baktıroğlu
2012 Canımın İçi - Deniz
2011 Burada Laf Çok
2009 Elveda Rumeli - Emine
2007 Senden Başka - Oya
2007 Kabadayı - Barmaid
2006 Kız Babası - Ayşe Maria
2005 Ödünç Hayat - Maria
1999-2001 Ayrılsak da Beraberiz

Hiç yorum yok: