Biyografi Ara

Ogeday Girişken Kimdir? Biyografi

 

Ogeday Girişken Kimdir Biyografi
Ogeday Girişken, 27 Nisan 1992 yılında Adana'da doğdu. Liseyi, Özel Dragos Otelcilik Lisesinde okuyan Ogeday Girişken, Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu mezun oldu.

2008 yılında kürek sporuna başlayan Ogeday Girişken, Fenerbahçe kürek takımının lisanslı oyuncusu ve Türkiye kürek milli takımında da yer alıyor. Birçok defa Türkiye şampiyonluğu kazandı, olimpiyat oyunlarında 6. oldu. Dünya 8.ciliği, Büyükler Avrupa şampiyonluğu, uluslar arası birtakım yarışlarda birincilikleri vardır.

11-15 Temmuz 2012 tarihleri arasında Litvanya'da düzenlenen U-23 Dünya Kürek Şampiyonası'nda Milli takım adına ekip olarak Ogeday Girişken - Onat Kazaklı ikilisi şampiyonayı 8. olarak tamamladılar.

2017 yılında Acun Ilıcalı'nın Survivor Ünlüler ve Gönüllüler adlı yarışma programında Gönüllüler takımına yarışmacı olarak katılan Ogeday Girişken, yarışma sonucununda 1. oldu.

2018-2019 döneminde yayınlanan Miray Daner, Tolga Tekin ve Mert Yazıcıoğlu'nun başrolleri paylaştığı, Bir Litre Gözyaşı adlı diziye 14. bölümde Teoman rol ile katıldı.

Ogeday Girişken, 2019 yılında Savaşçı adlı diziye Astsubay Çavuş Demir Döğer karakteri ile 77. bölümde katıldı.

Filmografisi

2019 Savaşçı - Astsubay Çavuş Demir Döğer
2019 Bir Litre Gözyaşı - Teoman
2017 Survivor Ünlüler ve Gönüllüler
Ogeday Girişken Kimdir? Biyografi Ogeday Girişken Kimdir? Biyografi Biyografistan Ogeday Girişken Kimdir, Ogeday Girişken Biyografi, Ogeday Girişken Nereli ve Kaç Yaşında, Ogeday Girişken Hakkında Bilgi Ogeday Girişken , 27 Nisan 1992 yılında Adana'da doğdu. Liseyi, Özel Dragos Otelcilik Lisesinde okuyan Ogeday Girişken, Marmara Üniver... 4.5 5

Hiç yorum yok: