Biyografi Ara

Pınar Deniz Kimdir? Biyografisi

 

Pınar Deniz Kimdir Biyografi
Pınar Deniz, 10 Kasım 1994 yılında Adana'da doğdu. Ailesi küçük yaştayken İstanbul'a gelen Pınar Deniz'in çocukluğu İstanbul'da geçti. İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü mezunudur. Tuba Taçan ajans'a bağlı olarak oyunculuk yapmaktadır.

2014 yılında Sil Baştan dizisinde Evrim karakteri ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Pınar Deniz 2015 yılında Beyaz Yalan adlı dizide Azra rolünü oynadı. Aynı yıl şarkıcı Murat Dalkılıç'ın ''Yani'' şarkısının klibinde oynadı.

Pınar Deniz ve oyuncu Kaan Turgut ile 2015 yılında başlayan ilişkilerini 2017 yılında sonlandırdılar.

2018 yılında Gökçe karakteri ile Bir Deli Rüzgar adlı dizide Hatice Aslan, Berk Cankat ve Almila Ada ile birlikte rol aldı.

24 Nisan 2020 tarihinde Netflix'te ilk sezonu yayınlanan Aşk 101 adlı dizide Mert Yazıcıoğlu, Kubilay Aka, Selahattin Paşalı, İpek Filiz Yazıcı, Alina Boz, Kaan Urgancıoğlu, Müfit Kayacan, Bade İşçil ve Tuba Ünsal ile birlikte rol alan Pınar Deniz, Burcu rolünü oynamaktadır.

Pınar Deniz, 2020 yılında Eylül ayında senaryosunu Özcan Deniz'in yazdığı ve Atv'de yayınlanmaya başlayacak olan Kral adlı dizi'de Özcan Deniz ve Burak Deniz ile birlikte rol alacak.

Filmografisi

2020 Kral - Zahide
2020 Aşk 101 - Burcu
2018 Kırık Ayna - Gökçe
2018 Bir Deli Rüzgar - Gökçe Yücel
2017 Kardeşim Benim 2 - Didem
2016-2018 - Vatanım Sensin - Yıldız
2015 Günebakan
2015 Beyaz Yalan - Azra
2014 Sil Baştan - Evrim

Hiç yorum yok: