Biyografi Ara

Şeyma Subaşı Kimdir? Biyografi

 

Şeyma Subaşı Kimdir Biyografi
Şeyma Subaşı, 2 Temmuz 1990 yılında Samsun'da doğdu.İstanbul Aydın Üniversitesi Moda Tasarım Programı bölümünden mezun olan Şeyma Subaşı'nın Kübra adında bir ablası vardır.

2008 yılında düzenlenen Leyla Lydia Tuğutlu'nun 1. olduğu Miss Turkey adlı güzellik yarışmasında ilk 20'ye girdi. 2009 yılında Acun Ilıcalı'nın Var mısın Yok Musun  adlı yarışma programına katılan Şeyma Subaşı, yarışmada 69 bin TL kazandı. Sonraki dönemde ise Yok Böyle Dans adlı programda kostüm tasarımcısı olarak çalıştı.

Yarışmadan sonra ise Acun Ilıcalı ile olan ilişkisi ile gündeme geldi. Acun Ilıcalı, Zeynep Yılmaz ile evliydi ve o dönem ilişkileri olduğunu uzun süre kabul etmediler. Ancak 2013 yılında Melisa adını verdikleri kızları dünyaya geldi. Çocuk doğduktan sonra ayrıldıklarını söylediler ancak Acun Ilıcalı 2016 yılında boşandıktan sonra tekrar gündeme geldiler.

18 Eylül 2017 tarihinde Acun Ilıcalı ile Fransa'da Marsilya' Türk Konsolosluğu'nda düzenlenen bir nikahla evlendi. 26 Kasım 2018 tarihinde ise Silivri Adliyesinde görülen davada  sonucu anlaşmalı olarak boşandılar.

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra ünlü Fransız Dj Guido Senia ile ilişkiye başlayan Şeyma Subaşı, özellikle sosyal medya paylaşımları ile birçok kez magazin haberlerine konu olmaya devam ediyor.

2012 yılında Nişantaşı'nda Nini Butik adıyla bir mağaza açan Şeyma Subaşı, bu mağazayı 2018 yılında kapattı. Daha sonra ise İstanbul Bebek'te 18 Eylül 2018 tarihinde Healthyishcafe isimli kafe açtı.
Şeyma Subaşı Kimdir? Biyografi Şeyma Subaşı Kimdir? Biyografi Biyografistan Şeyma Subaşı Hayatı, Şeyma Subaşı Biyografi, Şeyma Subaşı Nereli ve Kaç Yaşında, Şeyma Subaşı Hakkında Bilgi Şeyma Subaşı, 2 Temmuz 1990 yılında Samsun'da doğdu.İstanbul Aydın Üniversitesi Moda Tasarım Programı bölümünden mezun olan Şeyma Suba... 4.5 5

Hiç yorum yok: