Biyografi Ara

Ege Kökenli Kimdir? Biyografi

 

Ege Kökenli Kimdir Biyografi
Ege Kökenli, 20 Mart 1993 yılında Kırklareli'de doğdu. İlköğretim'i Kırklareli'de tamamlayan Ege Kökenli, liseyi İstanbul'da Fransızca eğitim veren bir lisede okudu. Bilgi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümüne girdi. Ancak 2 yıl bu bölümde okuduktan sonra oyunculuk alanında bir kariyer hedefleyerek Haliç Üniversitesi Konservatuar Tiyatro bölümüne girdi.

2004-2007 yılları arasında yayınlanan Hamdi Alkan'ın yönettiği En İyi Arkadaşım adlı fantastik komedi dizisine 25. bölümde Ece rolü ile katılan Ege Kökenli, ilk oyunculuk deneyimini burada yaşadı.  2006 yılında Anadolu Kaplanı dizisinde Gizem rolünü oynadı.

2010-2011 döneminde Hamdi Alkan'ın yönettiği Öğretmen Kemal adlı okul konulu dizide; Bülent Emin Yarar, Asena Tuğal, Kerem Arslanoğlu, Aras Aydın, Yalçın Seyhan, Ayşegül Erus, Burcu Altın
Can Sipahi ve Gaye Gürsel gibi oyuncular ile birlikte rol aldı.

2018 yılında Fox tv'de yayınlanmaya başlayan Yasak Elma dizisine 2019 yılında 45. bölüm itibari ile Yağmur karakteri ile katıldı. Ancak sezon sonunda yeni projeleri değerlendirmek için diziden ayrıldı.

2019 yılında Cem Gelinoğlu'nun Aykut Enişte adlı filminde Nurhan karakterini canlandırdı.

Ege Kökenli, 2015 yılında bu yana birlikte olduğu Lior Ahituv ile 12 Ocak 2020 tarihinde nişanlandı.

Filmografisi

2019 Benim Tatlı Yalanım - Aylin
2019 Aykut Enişte - Nurhan
2018 Yasak Elma - Yağmur
2017 Taksim Hold'em - Seda
2017 Kalp Atışı - Bahar Tunç
2015 Güneşin Kızları - Melisa Taşkıran
2015-2016 Asla Vazgeçmem - Yaren
2014 Çiçek - Defne
2013 Çalıkuşu - Mari
2011 Yahşi Cazibe - Itır
2010-2011 Öğretmen Kemal - Peri
2006 Anadolu Kaplanı - Gizem
2004 En İyi Arkadaşım - Ece
Ege Kökenli Kimdir? Biyografi Ege Kökenli Kimdir? Biyografi Biyografistan Ege Kökenli Hayatı, Ege Kökenli Biyografi, Ege Kökenli Nereli ve Kaç Yaşında, Ege Kökenli Hakkında Bilgi Ege Kökenli , 20 Mart 1993 yılında Kırklareli'de doğdu. İlköğretim'i Kırklareli'de tamamlayan Ege Kökenli, liseyi İstanbul'... 4.5 5

Hiç yorum yok: