Biyografi Ara

Emre Mutlu Kimdir? Biyografi

 

Emre Mutlu Kimdir Biyografi
Emre Mutlu, 12 Ağustos 1982 yılında İzmir'de doğdu. 2009 yılında stand-up yaparak sahne almaya başlayan Emre Mutlu, sonraki dönemde vine, instagram, facebook ve youtube üzerinden paylaştığı komedi videoları ile geniş bir takipçi kitlesine ulaştı. İnstagram hesabında 2020 Haziran ayı itibariyle, 760 bin takipçisi bulunuyor.

Cem Gelinoğlu'nun Ali Kundilli filmlerinde Mafya Babası Cengo rolünü oynadı.

Emre Mutlu, 2016 yılında Oldu mu Şimdi? adlı komedi filminde Davut karakterini canlandırdı.

Emre Mutlu, 31 Ağustos 2018 tarihinde gösterime giren senaryosunu kendisinin yazdığı, Gürbüz Hadi Allah'a Emanet adlı filmde başrolde Gürbüz karakterini canlandırdı. Filmde; Hakan Bulut, Arzu Oruç, Gökhan Yıkılkan, Ayhan Taş, Şafak Sezer, Serkan Şengül ve Bengi İdil Uras ile birlikte rol aldı.

Filmografisi

2018 Gürbüz Hadi Allah'a Emanet
2018 Çukur
2016 Oldu mu Şimdi? - Davut
2016 Ali Kundilli 2 - Cengo
2015 Ali Kundilli - Cengo
Emre Mutlu Kimdir? Biyografi Emre Mutlu Kimdir? Biyografi Biyografistan Emre Mutlu Hayatı, Emre Mutlu Biyografi, Emre Mutlu Nereli ve Kaç Yaşında, Emre Mutlu Hakkında Bilgi Emre Mutlu , 12 Ağustos 1982 yılında İzmir'de doğdu. 2009 yılında stand-up yaparak sahne almaya başlayan Emre Mutlu, sonraki dönemde v... 4.5 5

Hiç yorum yok: