Biyografi Ara

Enes Batur Kimdir? Biyografi

 

Enes Batur Kimdir Biyografi
Enes Batur Sungurtekin, 9 Nisan 1998 tarihinde Ankara'da doğdu. Aslan Adanalı'dır. 1 kız (Elis Bera) ve 1 erkek kardeşi (Toygu Berat) olan Enes Batur, Antalya'da yaşamaktadır. Çocukluğu Erzurum'da geçen Enes Batur, ilkokul 2. sınıftayken polis olan babasının tayini ile Antalya'ya geldiler. İlköğretim'i Leyla Kahraman Sevim Ertenü okulunda tamamladı. Liseyi Kepez Anadolu Lisesi ve son sınıfta geçiş yaptığı Antal Final Temel Lisesinde tamamladı. Üniversiteyi ise Uluslararası Antalya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde okudu.

2012 yılında açtığı bir youtube kanalı ile pc ve oyunlar hakkında inceleme videoları çekmeye başlayan Enes Batur, kısa süre içerisinde büyük bir takipçi kitlesine ulaştı. Eğlence videoları, tanıtımlar, challenge videoları ve diğer youtuberlar ile çektiği videolar milyonlarca izlenme alan Enes Batur'un 2020 haziran ayı itibari ile 13 milyondan fazla youtube, 4 milyondan fazla instagram takipçisi bulunmaktadır.

Enes Batur, 2017 yılında 44. Altın Kelebek En İyi YouTuber / Instagrammer Ödülü'nü aldı. Ancak sonrasında paylaştığı bir video'nun çocuklara kötü örnek teşkil edebileceği gerekçesiyle ödülü geri alındı.

19 Ocak 2018 tarihinde Enes Batur Hayal Mi Gerçek mi? adlı sinema filmi gösterime girdi. Filmde; Ceyda Düvenci, Bekir Aksoy, Kerem Fırtına, Uras Benlioğlu, Fatih Yasin, Atakan Özyurt ve Bilal Hancı ile birlikte rol aldı.

Enes Batur, 2018 yılında düzenlenen Altın Palmiye Ödülleri kapsamında Yılın Sosyal Medya Fenomeni ödülünü aldı.

31 Mayıs 2019 tarihinde 2. filmi Enes Batur Gerçek Kahraman vizyona girdi. Filmde; Ömer Başdoğan, Damla Aslanalp ve Altan Erkekli ile birlikte rol aldı.

2019 yılının Aralık ayında Dolunay adlı bir parça ile klip çeken Enes Batur, ilk 5 milyon izlenme aldı. 5 ay içinde ise 100 milyon izlenme sayısına ulaştı.

Filmografisi

2019 Enes Batur Gerçek Kahraman
2018 Maşa ile Koca Ayı 2: Sonsuz Arkadaşlık
2018 Kafalar Karışık
2018 Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi?
Enes Batur Kimdir? Biyografi Enes Batur Kimdir? Biyografi Biyografistan Enes Batur Hayatı, Enes Batur Biyografi, Enes Batur Nereli ve Kaç Yaşında, Enes Batur Hakkında Bilgi Enes Batur Sungurtekin , 9 Nisan 1998 tarihinde Ankara'da doğdu. Aslan Adanalı'dır. 1 kız (Elis Bera) ve 1 erkek kardeşi (Toygu Be... 4.5 5

Hiç yorum yok: