Biyografi Ara

Enes Osman Aba Kimdir? Biyografi

 

Enes Osman Aba Kimdir Biyografi
Enes Osman Aba, 1979 yılında Adıyaman'da doğdu. Adıyaman Lisesi ardından Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olan Enes Osman Aba, mezuniyetin ardından Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına atanmıştır. Günümüzde Basın ve proje koordinatörü olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Harvard Üniversitesi'nde Din, Çatışma ve Toplum üzerine program tamamlamıştır.

AGİG (Anadolu Genç İnisiyatif Girişimi) Platformunun Basın sözcülüğünü üstlenmiş, Eskisaray Spor Kulübü Yöneticiliği yapmıştır. Gökkuşağı Derneğinde ise bir süre seminerler vermiştir.

6 Aralık 2014 tarihinde Doğu – Batı Buluşmalarına, Muhafazakâr Düşünce Dergisinin Ankara’da düzenlediği, “Türkiye’de Muhafazakâr Düşünceyi Etkileyen Düşünürler Sempozyumu'na davet edilmiştir.

Gökkuşağı dergilerinde yazmış, bir çok gazete ve haber sitesinde köşe yazarlığı görevini üstlenmiş, din, din & mitoloji ve genel konular kategorilerinde eserler yazmıştır.

Rusya’da düzenlenmiş olan III. Uluslararası Akademik Çeşitlilik İçinde Birlik Proje Yarışmasında ‘Yaşam Merkezlerinde Dezavantajlı Çocuklara Yönelik Atölye Çalışmaları’ proje sunumu 1. olmuştur. Günümüzde yaşantısını Adıyaman’da sürdürmektedir.

Enes Osman Aba Kitapları

2019 Yusuf ile Züleyha & Aşka Giydirilmiş Hüzün
2017 Ali-i Hızır
2014 Ruha’da Aşk
Enes Osman Aba Kimdir? Biyografi Enes Osman Aba Kimdir? Biyografi Biyografistan Enes Osman Aba Hayatı, Enes Osman Aba Biyografi, Enes Osman Aba Nereli ve Kaç Yaşında, Enes Osman Aba Hakkında Bilgi Enes Osman Aba , 1979 yılında Adıyaman'da doğdu. Adıyaman Lisesi ardından Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olan Ene... 4.5 5

Hiç yorum yok: