Biyografi Ara

Necat Gülseven Kimdir? Biyografi

 

Necat Gülseven Kimdir Biyografi
Necat Gülseven, 1980 yılında Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde doğdu. doğmuştur. Okul hayatına Diyarbakır'da başlayan Gülseven, daha sonra İstanbul'a gelerek eğitimine burada devam etti.

Genç yaşta iş hayatına adım atan Necat Gülseven ilk olarak Gülseven Turizm Otelcilik İnşaat A.Ş adlı şirketi kurarak kısa sürede büyütmüştür. Halen Gülseven Turizm Otelcilik İnşaat A.Ş. Yönetim kurulu başkanı olarak görev yapmaktadır.

2019 yılında Medya sektörüne giriş yapan Necat Gülseven, 3N Medya Grubunun sahibi oldu. Medya Grubu bünyesinde; Show Radyo, Viva Radyo kanalları ile 15 Mart 2018 tarihinde kurulan Türkiye'nin ilk ev, dekorasyon ve emlak kanalı Bizim Ev TV ve 6 Mayıs 2019 tarihinde kurulan TV 100 kanalları bulunuyor.

Necat Gülseven Evlilik

23 Haziran 2015 tarihinde şarkıcı Ebru Yaşar ile Marmaris Bozburun’da evlenen Necat Gülseven'in 14 Şubat 2017 tarihinde Ebru Su ve Hasan Poyraz isimlerini verdikleri ikiz bebekleri oldu.
Necat Gülseven Kimdir? Biyografi Necat Gülseven Kimdir? Biyografi Biyografistan Necat Gülseven Hayatı, Necat Gülseven Biyografi, Necat Gülseven Nereli ve Kaç Yaşında, Necat Gülseven Hakkında Bilgi Necat Gülseven , 1980 yılında Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde doğdu. doğmuştur. Okul hayatına Diyarbakır'da başlayan Gülseven, daha... 4.5 5

Hiç yorum yok: