Biyografi Ara

Esra Bilgiç Kimdir? Biyografi

 

Esra Bilgiç Kimdir Biyografi
Esra Bilgiç, 14 Ekim 1992 yılında Ankara'da doğdu. Babası Konyalı, Annesi Yozgatlı'dır. Devlet Tiyatroları'nda görev yapan halası ve eniştesi onu tiyatro ile küçük yaşta tanıştırdı. Devlet Tiyatrosu çocuk oyunlarında 2 oyunda rol alan Esra Bilgiç, okul'da tiyatro başkanlığı yaptı. Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünde okuyan Bilgiç, Galatasaray Üniversitesi'nde de Fransızca dersleri aldı.

2014-2018 yılları arasında Diriliş : Ertuğrul adlı dizide canlandırdığı Ertuğrul Gazi'nin eşi Halime Hatun karakteri ile ilk kez ekran karşısına çıkan Esra Bilgiç, dizi için at biniciliği dersleri de aldı.

2018 yılında yılında Bir Umut Yeter adlı dizide, Derya Akar rolünü oynadı.

2020 yılında Show TV'de yayınlanan Ramo dizisinde Sibel karakterini canlandırırken; Murat Yıldırım, Görkem Sevindik, İlker Aksum, Yiğit Özşener ve İdil Fırat ile birlikte rol alıyor.

Esra Bilgiç, 2020 yılında Emir Khalilzadeh'in yönettiği, Adanış Kutsal Kavga adlı Türkiye'nin bugüne kadar yapılmış en yüksek bütçeli aksiyon filminde başrol karakterlerinden Cemre karakterini canlandırdı. Filmde; İsmail Filiz, Baki İlhan, Serdar Deniz, Nevzat Yılmaz, Aslıhan Karalar, Turgay Tanülkü, Cenk Kangöz, Can Nergis, Ercüment Fidan ve Dilek Serbest ile birlikte rol aldı. Film, 20 Mart 2020 tarihinde gösterime girecekti. Ancak corona virüs önlemleri nedeniyle 18 Aralık 2020 tarihine ertelendi.

Esra Bilgiç Evlilik

21 Ekim 2017 tarihinde futbolcu Gökhan Töre ile evlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile Beşiktaş kulübü Başkanı Fikret Orman nikah şahitliği yaptı. 2019 yılı Haziran ayında anlaşmalı olarak boşandılar.

Filmografisi

2020 Adanış Kutsal Kavga - Cemre
2020 Ramo - Sibel
2018 Bir Umut Yeter - Derya Akar
2014-2018 Diriliş : Ertuğrul - Halime Hatun
Esra Bilgiç Kimdir? Biyografi Esra Bilgiç Kimdir? Biyografi Biyografistan Esra Bilgiç Hayatı, Esra Bilgiç Biyografi, Esra Bilgiç Nereli ve Kaç Yaşında, Esra Bilgiç Hakkında Bilgi Esra Bilgiç , 14 Ekim 1992 yılında Ankara'da doğdu. Babası Konyalı, Annesi Yozgatlı'dır. Devlet Tiyatroları'nda görev yapan ha... 4.5 5

Hiç yorum yok: