Biyografi Ara

Selin Işık Kimdir? Biyografi

 

Selin Işık Kimdir Biyografi
Selin Işık, 1998 yılında İzmir'de doğdu. Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünde okuyan Selin Işık, ilk olarak 2014 yılında Çılgın Dersane Üniversitede rol aldı. 2017 yılında ise Esaretim Sensin dizisinde İpek rolünü oynadı.

2017-2018 döneminde Siyah İnci adlı dizide Irmak karakterini canlandırırken; Tolgahan Sayışman, Hande Erçel, Berk Hakman, Hüseyin Avni Danyal, Yeşim Büber, Melis Sezen, Mehmet Mehmedof, Hakan Çeliker ve Burak Çimen ile birlikte rol aldı.

2018 yılında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine 111. bölümde Özlem karakteri ile katılan Selin Işık, daha sonra dizide, Alparslan Çakırbeyli ile evlenerek Özlem Çakırbeyli oldu. Dizide; Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik, Tarık Ünlüoğlu, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Hakan Karsak, Kenan Çoban, Olgun Şimşek, Sabina Toziya, Sevil Akı Saner, Turgay Tanülkü, Emir Benderlioğlu, Hüseyin Avni Danyal, Ceren BenderlioğluSavaş Özdemir ve Yalçın Hafızoğlu gibi birçok isim rol alıyor.

Filmografisi

2018 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Özlem Çakırbeyli
2017-2018 Siyah İnci - Irmak
2017 Esaretim Sensin - İpek
2014 Çılgın Dersane Üniversitede
Selin Işık Kimdir? Biyografi Selin Işık Kimdir? Biyografi Biyografistan Selin Işık Hayatı, Selin Işık Biyografi, Selin Işık Nereli ve Kaç Yaşında, Selin Işık Hakkında Bilgi Selin Işık , 1998 yılında İzmir'de doğdu. Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünde okuyan Selin Işık, ilk olarak 2014 yılında Çılgı... 4.5 5

Hiç yorum yok: