Mehmet Çepiç Kimdir? Biyografisi

Mehmet Çepiç
Mehmet Çepiç, 08 Şubat 1962 yılında Ankara'da doğdu. İlköğrenimini ve liseyi Ankara'da tamamlayan Çepiç, 1980 Yılında Erkan Yücel yönetimindeki Ankara Halk Tiyatrosu kursunu başarı ile bitirip 1981 Yılında ''Fareyi Öldürmek'' adlı oyunuyla profesyonel oyunculuk hayatına basladı. 1982 yılında, profesyonel Tiyatro oyunculuğu yaptı. 1982-1990 yılları arasında TRT seslendirme, oyunculuk, sunuculuk yaptı.

Mehmet Çepiç, 1992-1994 yılları arasında Ast. (Salpa). 1995-97 yılları arasında Flash TV, yapımcı, oyuncu olarak çalıştı. 1997 yılında İst. ATV, Kanal D, Show TV, dizi oyunculuğu yaptı.

Mehmet Çepiç, Ballı Pazar ve Pazardan Pazara programları ile 2 kez En iyi sunucu ödülünü aldı. Mint Akademi'de eğitmen olarak oyunculuk dersleri vermektedir.

Mehmet Çepiç, 2014 yılında TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan başrollerde Mehmet Özgür, Onur Tuna gibi oyuncuların rol aldığı Osmanlı dönemini konu alan Filinta isimli tarihi dizide Vardarlı Ömer Ali Paşa'yı canlandırıyor.

Filmografisi (Bazıları)

2014 Kod Adı K.O.Z - Tahsin
2014 Filinta : Bir Osmanlı Polisiyesi - Vardarlı Ömer Ali Paşa
2012 Korkma - Kuşçubaşı Eşref
2010-2012 Sakarya Fırat - Kulaksız
2009 Mazi Yarası - Hilmi
2009 Bozkırda Bir Çiçek - Doktor Yalçın
2008 Son Cellat - Avukat
2007 Kod Adı Kaos - Onat
2007 Hakkını Helal Et - Cemil
2004-2008 Büyük Buluşma
2008-2009 Adanalı - Komiser Samet
2002 Berivan - Sinan
1993 Mavi Sürgün
1992 Üç Aşağı Beş Yukarı
Previous
Next Post »