Biyografi Ara

Esra Ronabar Kimdir? Biygorafisi

 

Esra Ronabar Kimdir
Esra Ronabar, 1978 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir. Başarılı oyuncu eğitimini Ankara Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalında tamamlamıştır.

Daha önce birçok dizide rol almış olan Esra Ronabar hayattan korkma adlı filmde de rol almıştır. Esra Ronabar, Ezel dizisi ile büyük çıkış yakalayan Barış Falay ile 2006 yılında evlenmiştir Esra Ronabar’ın bu evlilikten Rüzgar adında bir erkek çocuğu vardır.Çiftin evliliği hala devam etmektedir. Esra Ronabar bir ropörtajında ''İşte ve eşte doğru seçimi yaptım'' diyerek mutlu bir evliliklerinin olduğu belirtmiştir.

Esra Ronabar, 22 Eylül 2013 tarihinde talihsiz bir trafik kazası geçirdi ve yaklaşık bir aydır hastanede tedavi altında tutuldu. Bu süre içerisinde rol aldığı dizideki oyunculuğuna kısa bir süre ara verdi. Dizide senaryo gereği Fransa'ya gönderilen karakterinin akıbeti Esra Ronabar iyileşip sete döndüğü zaman belli olacak.

Filmografisi

2013 Sana Bir Sır Vereceğim - Sevgi
2012 Uçurum - Nur
2010 Küstüm Çiçeği - Şahane
2007 Hayattan Korkma - Zilli Emine
2005 Son Osmanlı
2005 Beyaz Gelincik - Bahar
2003 Bir İstanbul Masalı - Binnur Goyalı
2003 A.G.A - Cansu
1998 Kader Ayırsa Bile - Suna
Esra Ronabar Kimdir? Biygorafisi Esra Ronabar Kimdir? Biygorafisi Biyografistan Esra Ronabar Biyografi, Esra Ronabar Hayatı, Esra Ronabar Nereli, Esra Ronabar Kaç Yaşında Esra Ronabar , 1978 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir. Başarılı oyuncu eğitimini Ankara Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölüm... 4.5 5

Hiç yorum yok: