İnan Ulaş Torun Kimdir? Biyografisi

İnan Ulaş Torun
İnan Ulaş Torun, 1982 yılında Manisa Akhisar'da doğdu. 1999 yılında Akhisar Lisesi’nden mezun oldu.  Genç yaşına rağmen hem tiyatro hem de ekranda tecrübe sahibi. 

Bir Çocuk Sevdim dizisinde Erdal ve 6 Mantı dizisinde Murat rolünü oynayan İnan Ulaş Torun, çok konuşulan Testosteron oyununda da sahneye çıkmıştı. 

İnan Ulaş Torun, 2014 yılında yayınlanmaya başlayan Bir Yusuf Masalı dizisinde Nur Erkul ile başrolü paylaşıyor.




Filmografisi

2014 Bir Yusuf Masalı - Yusuf
2012-2013 6 Mantı - Murat
2011 Bir Çocuk Sevdim - Erdal
2011 Leyla ile Mecnun
2010 Halil İbrahim Sofrası - Kerem
2008 Hayat Güzeldir
Previous
Next Post »