Orçun Kaptan Kimdir? Biyografisi

Orçun Kaptan
Orçun Kaptan, 6 Nisan 1980 yılında Kayseri'de doğdu. İstanbul Üniversitesi Endüstriyel Elektronik Bölümü'nden ayrılarak, A.Ü. Kamu Yönetimi bölümüne girdi. 

Ortaoyuncular Nöbetçi Tiyatro'da birçok tiyatro oyununda yer aldı. Tiyatro Kılçık'ta ''Takanlar Takılanlar'' oyunun yazarlığını yaptı. Daha sonra da Tiyatro Kılçık'ta, ''Ayşegül Hindistan'da'' adlı oyunda oyunculuğa devam etti. 

Orçun Kaptan, sinema ve tv dizilerinde rol almaktadır. Son olarak Herşey Yolunda Merkez dizisinde Vandam Nuri karakterini canlandırdı.

Filmografisi

2013 Herşey Yolunda Merkez - Van Damme Nuri
2012 Sağ Salim - Orhan

2012 Hükümet Kadın
2011 Papaz Kimde - 2. İmam
2010-2011 Yerden Yüksek - İnci Canip
2009 Uygun Adım Aşk - Kerim Teğmen
2009 Geniş Aile - Deniz Bey
2009 Aile Saadeti - Yaver Hulki
2008 Emret Komutanım - Astek Kerim
2007 Yasak Elma - Selim
2007 Güzel Günler - Nail
2006 Emre Komutanım : Şahmat - Astek Kerim
2005 Emret Komutanım - Astek Kerim
2004 Pardon - Bakkal
1999-2000 Yılan Hikayesi - Rehine
Previous
Next Post »