Ali Buhara Mete Kimdir? Biyografisi

Ali Buhara Mete
Ali Buhara Mete, 20 Şubat 1983 yılında İstanbul'da doğdu. Üniversite eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi, Siyaset Bilimi bölümünde tamamladı.


Ali Buhara Mete, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Akif rolünü canlandırmaktadır.








Filmografisi

Ortaklar(Ali) 1993
Yolun Sonu (Tarık) 2006 Kültür Bakanlığı Projesi
Eşref Saati (Mete) 2008
Halil İbrahim Sofrası (Şener) 2010
Bir Kadın Tanıdım (Hüseyin) 2011
Kurtlar Vadisi Pusu (Akif) 2012

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder