Devrim Nas Kimdir? Biyografisi

Devrim Nas
Devrim Nas, 10 Ocak 1972 yılında Balıkesir'de doğdu. Eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı (Lisans ve Yüksek Lisans) Tiyatro Bölümü'nde tamamlamıştır. 

Tiyatro Ti veTiyatro Pera kurucularından. Her iki tiyatronun prodüksiyonlarında oyuncu olarak yer almıştır. Aynı zamanda Pera Güzel Sanatlar Tiyatro Bölümünde eğitmenlik yapmaktadır. Uluslararası tiyatro festivallerine turneler yapmış ve pek çok workshopa katılmıştır.

Devrim Nas, ayrıca sinema ve tv dizilerinde rol almaktadır. Doktorlar dizisinde 3 sezon boyunca Arslan İbrahimoğlu rolünü oynadı. Son olarak 2011 yılında ''Karakol - Herkes Adalet İster'' dizisinde Komiser Haluk karakterini canlandırdı.

Filmografisi

2011 Karakol : Herkes Adalet İster - Komiser Haluk
2010 Makber - Hazar
2008 Ece - Ömer
2007 Mavi Gözlü Dev
2006 Sis ve Gece - Sinan
2006 Kabuslar Evi : Gece Gelen Arkadaşlar - Özgür
2006-2008 Doktorlar - Arslan İbrahimoğlu
2004-2005 Meleler Adası - Hasan
2002 Zeybek Ateşi - Komiser Levent
2000 Delikanlı
1998 İkinici Bahar - Murat
1998 Leoparın Kuyruğu - Vural
1997 Ruhsar - Bülent
1996 Cafe Casablanca
1995 Bizim Aile - Kaya
Previous
Next Post »