Biyografi Ara

Ebru Elver Kimdir? Biyografisi

 

Ebru Elver
Ebru Elver, müzisyen bir ailenin kızı olarak İstanbul'da doğdu ve Beyoğlu'nda büyüdü. Ondan büyük iki erkek kardeşi gibi küçük yaşlarda müziğe başladı.

Ebru Elver, Liseden sonra geleceğini müzik üzerine kurmaya karar verdi ve ailesinden vedalaşıp evden ayrıldı. Taksim'deki bazı mekanlarda sahne alarak başladığı müzik hayatında zaman içerisinde birçok müzisyenin beğenisini ve arkadaşlığını kazandı.

Bu süreçte tanışma fırsatını yakaladığı tanınmış jazz müzisyeni Genco Arı ve bas gitarist Elcil Gürel'le birlikte amaç edindiği solo albüm projesi için çalışmaya başladı. 2006 yılı içinde ilk albümü ile ilgili çalışmalar bitti ve projeyi Ercan Saatçi'ye sunmaya karar verdi.

Bugün sizlerle buluşmasını sağlayan Paranoyak albümü, Ercan Saatçi'nin, ki kendisinin de albümde bir bestesi var, yeni şirketi Rec by Saatchi'nin ilk projesi olarak piyasaya sunuldu.
Ebru Elver Kimdir? Biyografisi Ebru Elver Kimdir? Biyografisi Biyografistan Ebru Elver , müzisyen bir ailenin kızı olarak İstanbul'da doğdu ve Beyoğlu'nda büyüdü. Ondan büyük iki erkek kardeşi gibi küçük ya... 4.5 5

Hiç yorum yok: