Melike Güner Kimdir? Biyografisi

Melike Güner
Melike Güner, 2 Haziran 1979 yılında İstanbul'da doğdu. 2002 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun oldu. İlk baş rolünü oynadığı uzun metrajlı filmi ise 2011 yılı Dram/Romantik türündeki İncir Reçeli'dir. 14 Şubat 2011'de final yapan Doktorlar dizisinde oynamıştır. Dizide Zenan rolüyle tanınmıştır. Doktorlar dizisinde oynayan Bekir Aksoy'la beraber olmuş, hatta bu beraberlik evliliğe kadar gitmiştir. Sonradan ayrılmışlardır.

Melike Güner, yardımcı yönetmenlik de yapmıştır. 

Melike Güner, 2012 yılında Merhaba Hayat adlı dizinin kadrosuna Doktorlar'da oynadığı Zenan karakteri ile katılmıştır.

Filmografisi

1999 Hayat Bağları Gül
2000 Haydarpaşa'da Bir Varmış Bir Yokmuş 
2000 Dadı Vildan
2001 Vay Anam Vay 
Melike
2002 Mahallenin Muhtarları 
Çağla
2002 Ekmek Teknesi 
Sonay
2005 Ödünç Hayat 
Mine
2005 Tombala 
Meryem
2005 Tarlada Açan Çiçekler Hanım
2005 Organize İşler 
Yosun
2005 Yedi Günah, Yedi Tepe, Bir Metropol 
Melike
2006 Kızlar Yurdu 
Zeynep
2006-2010 Doktorlar 
Zenan Parlar Birtan
2010 Kılıç Günü 
Şeyma
2011 İffet 
Betül
2011 İncir Reçeli Duygu
2011 Labirent

2012 Merhaba Hayat 
Previous
Next Post »