Özgül Sağdıç Kimdir? Biyografisi

Özgül Sağdıç
Özgül Sağdıç, 3 Ocak 1983  yılında Diyarbakır'da doğdu. 

Özgül Sağdıç, 2000 - 2004 yıllarında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Ana Sanat Dalı Oyunculuk Bölümü'nden mezun oldu.






Filmografisi

2003 - Mumyalanmış Hayatlar (Kısa Film)
2003 - Yuvadan Bir Kuş Uçtu (TRT 1)
2005 - Amazonlar (Belgesel Filmi)
2006 - Gölgeler (Sinema Filmi)
2006 - Yabancı Damat (Kanal D)
2007 - Tek Türkiye (STV)
20011/2012 - Mavi Kelebekler (TRT 1)

Seslendirme

2001 - Radyo Reklamları, Spot ve Tanıtımlar - Ankara
2004 - Radyo Reklamları, Spot ve Tanıtımlar - Ankara
2005 - TRT Seslendirme Stüdyoları - Ankara
2006 - İmaj Stüdyoları - İstanbul
2006 - TRT Seslendirme Stüdyoları - Ankara


Tiyatro

2003 - Duş - Performans (H.Ü.Ankara Devlet Konservatuarı)
2003 - İrz - Performans (H.Ü. Ankara Devlet Konservatuarı)
2003 - Kör Güvercinler (H.Ü. Ankara Devlet Konservatuarı)
2004 - Macbeth (H.Ü. Ankara Devlet Konservatuarı)
2004 - Atları Da Vururlar (Ankara Devlet Tiyatrosu)
2005 - Ferhat ile Şirin
2005 - Bir Yaz Gecesi Rüyası (Ankara Devlet Tiyatrosu)
2006 - Gölgenin Canı (Ankara Devlet Tiyatrosu) Müzikli Çocuk Oyunu
2006 - Mutluluk Dağıtan Eskici (Sahne Sanat Evi) Çocuk Oyunu
2007 - Leyla ile Mecnun (İstanbul Şehir Tiyatrosu)
Previous
Next Post »