Sera Tokdemir Kimdir? Biyografisi

Sera Tokdemir
Sera Tokdemir, 1981 yılında Mersin'de doğdu. Bilkent Üniversitesi (TOMYO) mezunu olan Tokdemir, Tiyatroya Zirve Sanat Merkezinde Tiyatro, Şan, Diksiyon, eğitimi alarak başladı.

2009 yılında Plato Film Okulunda Usta Oyuncu Ayla Algan yönetiminde Oyuncu Yönetimi, Beden Dili, Dublaj, Sinema-Dizi-Reklam Oyunculuğu Eğitimi aldı, bir çok Sinema, Dizi, Reklam, klip çalışmalarında yer alan Sera Tokdemir, 2010 yılında Elbiseler Fora ekibine katılmıştır.

Filmografisi

Yüksek Giriş - 2013
Hayat Devam Ediyor 2012 - Zeliha Bakırcı Kanıt – Zeynep (2010)
Aşk Geliyorum Demez-Şebnem (2009)
Hırçın Kız Kadife-Sibel (2009)
İstanbul Çocukları-Ceren ( 2009)
Ey Aşk Nerdesin (2009)
Kapalıçarşı-Melek (2009)

Kısa Film

Deruni-Deruni, Kafes-Esra (Plato Film Okulu 2009)
Jurnal-Mehtap (Yönetmen; Abdulbaki Yavuz 2010)
Tesadüf-Pınar (Yönetmen; Alihan Sakman 2010)
Ninem İstanbul’da-Sultan (Avrupa Kültür Başkenti Projesi 2010)
Previous
Next Post »