Serdar Orçin Kimdir? Biyografisi

Serdar Orçin
Serdar Orçin, 21 Ocak 1976 yılında Bayburt'ta doğdu. Tiyatroya Mehmed Meyazıd Lisesi Lise'sinde başladı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro okudu.1999 da mezun oldu. 2000 yılında İstanbul Şehir Tiyatroları girdi. Oyunculuk hayatı boyunca İstanbul Şehir Tiyatroları'nın yanı sıra birçok Tiyatro'da çalıştı. Çalıştığı tiyatrolar içinde İstanbul Devlet Tiyatrosu, D.A.T. production, Yayla Sanat Merkezi, Yeditepe Oyuncuları, İstanbul Kraliyet Tiyatrosu vardır. İstanbul Kraliyet Tiyatrosu'nun kuruluş çalışmalarında bulunmuş ve ilk oyununda oynamıştır. 

Serdar Orçin, 2000 yılından bu yana yeni dönem Türk Sineması'nda birçok Sinema filminde oynamıştır. Televizyon'da Dizi filmlerdede oyunculuk yapmaktadır.

Filmografisi

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi 2012-2013 - Barbaros
Eve Dönüş: Sarıkamış 1915 - 2013 - Onbaşı Sami
Devrimden Sonra - 2011
Mükemmel Çift Rafet Dereci
Haneler 2009
Ölüler 2008
Ali'nin Sekiz Günü 2008 Ali
Barda 45
Yolda / Rüzgar Geri Getirirse 2005 Sedat
Tombala 2005
Gümüş (dizi) 2005 Onur
Hayalet 2004 Yusuf
Bekleme Odası 2003 Kerem
Mühürlü Güller 2003 Esat
Abdülhamit Düşerken 2002 Mustafa Kemal
Gülbeyaz 2002 Tahir Demiroğlu
Sır Çocukları 2002 Ziya
Yazgı (film, 2001) Musa
Köçek 2000
Artık Çok Geç 2000 Karslı
Üçüncü Sayfa 1998 Ev Sahibinin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder