Ufuk Bayraktar Kimdir? Biyografisi

Ufuk Bayraktar
Ufuk Bayraktar, 12 Eylül 1981 yılında İstanbul'da doğdu. Ufuk Bayraktar, Liseyi Gürsoy Koleji'nde okuduktan sonra üniversiteye gitmeme kararı aldı ve babası Cevahir Bayraktar'ın Cihangir'de işlettiği Firuzağa Kahvesi'nde çalışmaya başladı. Burada Zeki Demirkubuz tarafından keşfedildi ve yönetmenin Bekleme Odası ile Kader adlı filmlerinde rol aldı.

Daha sonra Nuri Bilge Ceylan'ın İklimler, Semih Kaplanoğlu'nun Yumurta, Cemal Şan'ın Ali'nin Sekiz Günü ve Feo Aladağ'ın Ayrılık adlı filmlerinde rol aldı.

Ufuk Bayraktar, Ezel dizisinde Tuncel Kurtiz'in oynadığı Ramiz Karaeski karakterinin gençliğini canlandırdı.


Ufuk Bayraktar, Merve Bayraktar ile evlidir ve Efe Cevahir adında bir oğlu vardır.

Filmografisi

2003 Bekleme Odası - Ferit
2006 Kader - Bekir
2006 İklimler Taksici
2007 Kartallar Yüksek Uçar-Hasan
2007 Yumurta - Haluk Aday
2008 Ali'nin Sekiz Günü - Kemal
2008 Girdap Konuşmacı
2009-2011 Ezel - Genç Ramiz Karaeski
2009 Yeni Baştan
2010 Memleket Meselesi
2010 Ayrılık Kemal
2012 Yeraltı
2012 Toprağın Çocukları - Cevher
2012 Bu Son Olsun - Ertuğrul
2012 Dağ Bekir
2012 Çanakkale 1915 - Seyit Onbaşı
Previous
Next Post »