Zeynep Beşerler Kimdir? Biyografisi

Zeynep Beşerler
Zeynep Beşerler, 1 Ağustos 1979 yılında İzmir'de doğdu. İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümü 3. sınıftayken bıraktı. Alacakaranlık dizisiyle ekran karşısına geçti. daha sonra birçok sinema filmi ve dizide rol aldı. Alacakaranlık dizisinde tanıştığı Kenan İmirzalıoğlu ile uzun bir süre birlikte olan Zeynep Beşerler, 2010 yılında bu ilişkisini bitirdi.

2010 yılından beri Arka Sokaklar dizisinde Komiser Melek rolünü canlandırmaktadır.

Zeynep Beşerler, 7 Ekim 2013 tarihinde 1 buçuk yıldır birlikte olduğu Emir İçgören ile Bodrum'da evlendi.

Filmografisi

2012 Napcaz Şimdi? - Hale
2012 Mavi Pansiyon - Elif
2010 Şov Bizans - Meyra
2010 Sultanın Sırrı - Yeliz
2010-2013 Arka Sokaklar - Komiser Melek
2010-2011 Aşk ve Ceza - Nadya
2009 Türkler Çıldırmış Olmalı : Afrika - Asena
2009 Sizi Seviyorum - Ayla
2008 Ölüm Çiçekleri : Saray Bosna - Jelena
2008 Kağıt - Çiçek
2007 Nazlı Yarim - Nazlı
2006 Esir Kalpler - Zuhal Akerman
2005 Rüzgarlı Bahçe - Rüzgar
2005 Ihlamurlar Altında - Aslı
2003 Alacakaranlık - Filiz Çağlayan
Previous
Next Post »